Vannak itt olyanok, akik semmilyen vagy csak nagyon enyhe mellékhatásait tapasztalták a fogamzásgátlónak?
Tervezem elkezedni szedni, de annyi "ijesztő" mellékhatásról lehet olvasni, hogy kezdem azt hinni, hogy ez törvényszerű, hogy mindenkinél jelentkeznek. Gondolok itt migrénre, hízásra, depresszióra, hüvelyi fertőzésekre, libidó csökkenésre, közti vérzésekre stb.
Ezért érdekelne hogy van-e itt olyan, aki semmi iyesmit nem tapasztalt, vagy nagyon max. a 3 hónapos hozzászokási időben, utána minden rendben ment?
Illetve esetleg abbahagyás esetén miket tapasztaltatok?
Nővérem 16 éves kora óta szedi, márciusban lesz 27 éves. Ezalatt egyszer váltott gyógyszert, de semmi egészségügyi baja nincsen hála a jó istennek.😊
Én nem szedhetek (autoimmun beteg vagyok), ezért nem tudok nyilatkozni a magam részéről.
14-20 éves koromig szedtem, és nem volt az égvilágon semmilyen problémám vele, nem volt mellékhatás :)
Ha mégis van, akkor le kell váltani és ennyi. 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!