Soha nem fájt.. csak 1 kis ponton fáj most is.. nincs ott semmi csomó..
(volt a családban több rákos is ezért néztem a csomót esetleg)
2022. aug. 29. 00:27
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs miért aggódnod, nekem előtte és közben is szokott fájni, de kábé mindenhol. Nem vagyok orvos, de talán ha a menstruációddal együtt a fájás is elmúlik, akkor biztosra mehetsz hogy ez az oka!
:) 18/L
2022. aug. 29. 00:38
2/5 anonim válasza:
Egész érdekes dolgok tudnak végbe menni ilyenkor . Nekem anno sose fajt a mellem emiatt, aztán most így 20-as éveim közepen szinte mindig . Fájni tud akar magától, tapintásra, az egész, vagy csak egy része is. Változó . Bár nekem inkább a menstruacio előtti hétben faj leginkább. Szerintem nem kell aggódnod :) Érdemes azért elmenni évente nogyogyaszhoz, nem vészes, kb 15 perc alatt meg van és megnyugodhatsz :) a mell vizsgálat meg kb 3 perc, fájdalom mentes. Bár őszintén magadnak is meg tudod nézni általában, de ha nem érzel csomót, nem lehet gond:) illetve valóban, ha utána elmúlik, ahogy írtak, valószínű csak a hormonok :) minden esetre érdemes egy megbízható, számodra szimpatikus nogyogyaszt keresni, és felkeresni legalább évente :)
2022. aug. 29. 00:46
3/5 anonim válasza:
#2 fájó mellel mi a retkes f***ert keressen fel nőgyógyászt te iqbetyar? Xdddddd
Kérdező! Ha félsz a daganatos megbetegedestol haziorvostol kell kérni beutalót mammográfiára. Meg vérvételre.
2022. aug. 29. 07:55
4/5 anonim válasza:
Fájó mellel miért keressen fel nőgyógyászt? Talán mert nem akar huszonévesen meghalni mellrákban mint a kollégám menye?? És sokan mások? De lehet ciszta is a preklimax körül. A nőgyógyász nem méhész bázzeg láttál rajta szűrős arcvédőt..?? DDDD Méhnyakszűrésnél sokszor ellenőrzik a melleket is.
2022. aug. 29. 14:27
5/5 anonim válasza:
Jolvan te is csak valami kamu perverz pali vagy aki a nőgyógyászos kommentekre matyizik. Elég szánalmas vagy... Minden héten ez van.
Kérdező, te pedig kérj beutalót mammografiara meg vérvételre. Ha találnak valamit ugyia lesz biopszia, még akkor sem biztos hogy rosszindulatú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!