Késik a menstruációm de nem vagyok terhes, mitől lehet ez, forduljak orvoshoz ?
Nemi életet élek, kb. 1,5héttel ezelőtt is lefeküdtem a párommal, együttlét után pecsételő vérzésem volt 1-2napig,ilyen még nem volt
Ma is csináltam terhességi tesztet az negatív lett, most pedig a menstruációm már 5napja késik, nem szokott késni és meg vagyok ijedve.
Mondtak nekem olyat is hogy természetes ha kimarad néha a menstruáció.
Forduljak orvoshoz, vagy esetleg tudtok módszereket mondani amivel meg lehet indítani a menstruációt ?
17éves vagyok, édesanyámmal nem a legjobb a kapcsolatom nőgyógyászhoz el lehet menni 18éves kor alatt is egyedül ?
Természetes, nekem is szokott bezavarni stressz is, meg időjárásváltozás is. Tesztet azért csináltass még egyet, elvileg adhat rossz eredményt.
Orvoshoz elmehetsz egyedül.
Elmehetsz nőgyógyászhoz egyedül is, de egyelőre felesleges. 5 nap késés semmi, ha 1 hét múlva sem jön meg, még 1 tesztet csinálj.
Nem tudod, és nem is kell megindítani a menstruációt, majd jön, ha itt az ieje.
Normális, előfordulhat szabálytalanság a ciklusban. A pároddal védekeztetek? Mert azt azért kellene, ha nem akarsz gyereket.
Csinálj majd még egy tesztet, ha továbbra sem jön meg, de különben csak várd, majd megjön. Orvoshoz én akkor mennék a helyedben, ha két hónap is kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!