Nem jön meg a menstruációm, de biztosan nem vagyok terhes. Mi lehet a baj?
17 éves vagyok, úgy 5 éve menstruálok, mindig egész pontos, 28-29 napos ciklusaim vannak.
Jelenleg a ciklusom 51. napján tartok, és sokszor görcsölget a hasam, de nem akar megjönni sehogy sem.
3 tesztet is csináltam eddig, mind negatív.
Egyetlen egyszer sem történt még ilyen kimaradás, maximum a legelején, mikor elkezdtem menstruálni, de akkor tudtam is hogy az normális.
Mi lehet a baj? Várjak még, vagy már orvoshoz kéne menni?
Nekem is volt egyszer olyan hogy egy hónap kimaradt.. nem értettem miért
Illetve régi barátnőmnek volt hogy 2 hónap kimaradt
Valami felborithatta a hormonjaidat.. illetve ilyen korban még nagyon változók a hormonok
Nem szedtél valami új gyógyszert vagy ettél olyat amit máskor nem?
Pl citromlé.. sok limonádé?
Nekem télen késett sokat mert rengeteg teát ittam… a citromlé pedig késlelteti a menstruálciót
Egy 3 kg-t fogytam csak, de így is még egészséges a súlyom meg nem vagyok valami alacsony sem.
Ez lehet az oka esetleg?
Stressz max annyi hogy vége lett egy elég hosszú kapcsolatomnak, de nem érzem magam stresszesnek, inkább megkönnyebbültem, na meg én vetettem neki véget szóval ja.
Baleset sem ért
Ha minden lehetséges ok kizárva ezek közül akkor lehet valami hormonális változás
Nekem 18 évesen volt mikor 3 napig volt meg csak
Kb 1 évig tartott
Elmentem orvoshoz és azt mondta teljesen normális
Ha továbbra sem jön meg nézesd meg a dokival
Esetleg bakteriális fertőzésed sem volt?
Nem, fertőzés sem volt.
Ezért nem mentem még dokihoz, mert szerintem nekem se tudna mondani semmit, a koromra fogná aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!