Elmaradt egy hete a menstruaciom, aztan hetfo ota barna folyasom van. Ilyen minimalis. A fajdalmak/gorcsok is ugyan olyanok mint mensikor, a multheten voltunk egyutt a baratommal, de terhes biztosan nem vagyok. Szerintetek? :/ 19/N
Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 22:21
1/7 anonim válasza:
Szerintünk nem biztos. Ballagj el az orvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, aztán két hét késéssel megjött azóta rendszeres ahogy előtt is és nincs semmi gond. Nem voltam ugyan orvosnal mivel elég gyorsan rendeződött magától a dolog tehát így nem tudom mi miatt lehetett. De elég strésszes voltam akkoriban, talán az kavart be.
4/7 anonim válasza:
Csak késik valamiért.Nem szedtél gyógyszert mostanában?
6/7 A kérdező kommentje:
nalam olyan eloszokott fordulni hogy kesik 2napot mondjuk,szval mar akkor kesett mielott egyutt voltunk,ez volt egy csutortoki napon aztan hetfo ota ez van:/ de tenyleg csak ilyen minimalis..de egesznap faj a hasam,mint mikor megjon elegge megvagyok ijedve de orvoshoz meg nem merek elmenni oszinten szolva:( koszonom a valaszaitokat
2017. nov. 30. 22:41
7/7 anonim válasza:
Néha előfordulhat az is,hogy kimarad.Bár,neked csak késik,szerintem.Ha 2-szer egymásután kimarad,akkor menj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!