Volt ilyen masnak is? Furcsa folyas?
Figyelt kérdés
Zseleszeru attetszo suru. Szagtalan, szintelen. Nagy mennyisegu. Mar nem menstrualok. Semmi fajdalom, vagy gorcs. Soha nem volt meg! Orvos 23 -an fogad. Tegnap kezdodott. Mi lehet ez?2022. aug. 18. 23:09
1/11 anonim válasza:
Csak szimplan ovulalsz. Nincs semmi baj, nekem sem volt mindig aztan egyszer csak lett olyan huszoneves korom korul. A tested azert csinalja hogy a spermiumok a leheto legcsuszosabb “talajt” kapjak meg a beagyazodashoz.
2/11 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy még sose tűnt fel, hogy havonta peteérésed van? 😳
3/11 anonim válasza:
Fura, hogy akkor szembesülsz a peteérés klasszikus tüneteivel, amikor már nem menstruálsz. Ha nem akarsz gyereket remélem védekeztek.
4/11 anonim válasza:
Ha már nem menstruál, akkor ez nem ovu tünet.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem menstraulok. Vege. Azert nem tunt fel, mert meg soha ilyen nem volt.
2022. aug. 19. 00:51
6/11 anonim válasza:
Hány éves vagy, mióta nem menstruálsz?
7/11 anonim válasza:
Mennyi az a sok? Tisztasági elég, vagy kellett rendes betét is hozzá?
8/11 anonim válasza:
Sztem ezzel orvoshoz kell menned. Ha már nem menstruálsz, akkor nem ovulálsz. Szóval csak feltűnne pár évtized női ciklus után, hogy ez a folyás pont olyan, mint amikor ovulálsz. Mi itt csak találgathatunk.
9/11 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo nem ugy ertette hogy mar nem menstrual mert 50 feletti no es mar klimaxol, hanem hogy ebben a honapban mar epp vege a menstruaciojanak. En igy ertelmezem, de javitson a kerdezo.
10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt! Vege a menstruacioimnak! Menooauza! Ennyi ido alatt volt szamtalan peterresem, gyerekeim, ismerem a test jelzeseit! Azert kerdeztem, mert ilyen meg soha nem volt! 23.-an remelem kiderul? Tisztasagi betet eleg, de folyamatos. Semmit nem csinal csak van.
2022. aug. 19. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!