Keresek olyan nőgyógyászt Budapesten aki nem szült nőknek is tesz fel spirált (mini, hormonmenteset!)?
Első: amit mondasz, az baromság. Van kifejezetten nem szült nőknek való mini spirál. Simán használható az első terhesség előtt is, Amerikában kifejezetten gyakran javasolják fiataloknak.
Kérdező: szerintem bárki felrakja… fiatalabb dokit keress, az tuti nem olyan gyöpös, mint az első kommentelő, aki le van maradva 10 évvel.
Egyetértek a 2.al
22 éves vagyok, nem szültem még mini hormonmentes spirálom van.. a korházi nőgyógyászaton rakták fel, csak egy időpontot kértem mondtam mire, vittem a spirált pár perc alatt meg is volt..
Ennek immár 1 éve
Igen, mi ebben a meglepő..?!
Teljesen normálisak nálunk az sztk-ban..
Lányok, ha valaki még olvassa, mennyire hasznos ez a dolog? Mennyire biztonságos?
Ott tartok, hogy gondolkozunk megfelelő fogamzásgátló módszeren, mert a gumi nagyon nem jön be, de én nem szeretnék tablettát szedni és párom se várná el. Tudnátok nekem erről kicsit írni? Akár privátban vagy ide is megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!