Hogy van ez a ciklus zavarokkal?Csak nőknek!(Bővebben lent.)
Az a baj ezzel, hogy a fertőzésen nem biztos hogy tudod hogy átesel... en kaptam oltást (pfizer) és eltolta a mensit a második. Az elsőnél megjött még aznap a várt szerint.
De
1. Nekem amugy is hajlanos elmászni
2. Bőven benne van hogy egyéb tünetmentes fertőzőtt voltam. Sose lettem tesztelve de en azt gyanitom hogy többször is elkaptam, pl. poszt covid szerűségem volt...
Persze, tudom, hogy nem mindenki tudja, hogy átesett-e, de azért sokan igen. Meg ha én mondjuk kapnék oltást és utána lenne cikluszavarom, inkább gondolnék az oltásra, mint arra, hogy LEHET, hogy egyszer VALAMIKOR covidos voltam és attól volt. A kettő meg ritkán esik egybe. Nem hiszem, hogy valaki direkt akkor megy oltatni, amikor az gyanítja, hogy most éppen covidos.
Fontos, hogy leírtad, hogy neked amúgy is "zavaros", nyilván, ha valakinek gyakran késik 1 hetet és pont oltás után is, az nem annyira releváns.
Benne vagyok 2 ilyen női ciklust érintő Facebook csoportba, nagyon sokan számoltak be cikluszavarról oltás után ÉS megfertőződés után is (az egyik egy termékenységgel kapcsolatos csoport, így itt igenis nagy hangsúly van arra, hogy számítható legyen az ovuláció időpontja).
Másrészről egyébként az elsőnek is igaza van: ha valakinek alapból rendszertelen a ciklusa, az hiába szavaz legyen bármi is az álláspontja.
Azonban én már találkoztam itt olyan hozzáállással, hogy valaki kijelentette, hogy neki inkább a covid tolja el a ciklusát, minthogy mesterségesen hasson rá. Nos, ez szerintem már a ló túloldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!