A lányoknak miért tart olyan hosszú ideig a pisilés?
Nnnna, megnéztem.
"A test levizelésének egyetlen pozitív hatása a vizelet karbamidtartalmával függhet össze. Ezt a vegyületet urea néven valószínűleg sokan ismerik bőrápoló kozmetikumok összetevőjeként."
Gondolom nem volt vizúk (vmi játszótéren voltak, éjjel?) és így "tisztították" meg a sebet, jobb, mint a semmi alapon.
Én lányként mondom, hogy max 1-2 perc, de lehet így is sokat mondtam.
Ahogy az egyik válaszoló is írta; nadrág le, leguggolás, pisilés, törlés, nadrág fel. Leírni is tovább tart, mint megcsinálni. Sőt, ha menstruálok sem tart tovább, nem pisilés közben vérzem ki magamat. :D
"Sőt, ha menstruálok sem tart tovább, nem pisilés közben vérzem ki magamat. :D"
Nem szoktál tampont/betétet cserélni? Mert attól több idő, ha nem is veszed észre, akkor is...
pont 10 percet? akkor biztos nem csak pisiltek
valamit még csináltak... Ki tudja mit lol
kérdezd meg tőlük
Hmm. Velem is megesett már, hogy kiránduláson a páromnak csak annyit mondtam pisilek és jövök, közben nagydolgot illetően is könnyítettem magamon. Kérdezte hol bújkáltam, de nyilván nem részleteztem neki.
31L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!