Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányoknak miért tart olyan...

A lányoknak miért tart olyan hosszú ideig a pisilés?

Figyelt kérdés
Múltkor anyám és a nővérem 10 percig pisiltek kirándulás közben. Nevetséges...

2022. aug. 17. 15:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
69%

Nem olvastam végig. A nőknek sokkal bonyolultabbak a lenti berendezéseik, mint a férfiaknak. A hólyagjuk meg kisebb (sokkal). Tegyük fel, hogy meleg van (forróság) és sokat ittam. Akkor 1. először keresek egy helyet, ahova leguggolhatok (és ott ne legyen mókus, süni, hangyaboly, szamárkóró, száraz faág, erős fűszálak, mert ezek mind felsérthetik a puncimat) 2. én személy szerint kb. 20-30 métert minimum bóklászok, keresem a még előbb felsoroltakon kívül is biztonságos helyet, mert ilyenkor védtelen vagyok, guggolok, nem tudok csak úgy elfutni, ha valaki meglep 3. szegény meggyötört hólyagomat kiürítem, ez sok idő, ha nagyon teli volt 4. megtörlöm magam 5. visszarángatom magamra a bugyim meg az átizzadt szoknyám/nadrágom 6. visszamegyek a kiinduló pontra, ami az első két pontban kifejtettek miatt jóval arrébb lehet, mint ahol pisiltem.

Ez volt az MTA székfoglalóm (xd), remélem, valaki értékeli.

2022. aug. 17. 18:48
 22/41 anonim ***** válasza:
4%

Annyit tudnátok esetleg spórolni, hogy ha van tisztasági, vagy eü.betét a bugyitokban, akkor nem kell törölni a pislés után, mert azt a maradék pár cseppet a betét is fel tudja szívni,, ami ottmarad.

És előtte kezet mosni sem, mert nem nyúltok oda

máris 2 művelettel kevesebb

2022. aug. 17. 19:14
 23/41 anonim ***** válasza:
90%

24. Ilyet is csak egy igénytelen pasi ír... aki ráadásul agyatlan is, mert képtelen megérteni a betétek működését és a gombák, baktériumok szaporodásának biológiáját.

Egy magára kicsit is adó nő nem kíván órákon keresztül a saját pisijében pácolódni, hogy megkockáztasson egy jóféle fertőzést.

2022. aug. 17. 19:21
 24/41 anonim ***** válasza:
94%
Nahát, volt egy betétbe pisilős idióta, ezek szerint még itt van közöttünk 🤔
2022. aug. 17. 19:36
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
én úgy tudom, a vizelet pont, hogy öli a gombát.
2022. aug. 17. 19:37
 26/41 anonim ***** válasza:
89%
27. Rosszul tudod.
2022. aug. 17. 19:47
 27/41 anonim ***** válasza:
80%

27

A pisi NÉMI sebgyógyító tulajdonsággal rendelkezik, persze csak a totál tiszta, friss, amikor előtte 10 liter vizet ittál. Lásd van egy csehszlovák film, ahol a főszereplő srác megvágja a karját (?) és a főszereplő lány rápisil a sebre. És azt hittem, ez tök perverz meg f.szság, de kiderült. h nem. De most nem nézek utána.

2022. aug. 17. 20:39
 28/41 anonim ***** válasza:
91%

Én lány vagyok, de nekem semmivel nem tart tovább a vécézés, mint a fiúknak. Legfeljebb a hely keresése tarthat tovább, mert nekem fontos, hogy nehogy meglássanak.

Kezet mosni a fiúknak is kell vécézés után, mert az úgy higiénikus, a nadrágot és a bugyit letolni, meg betétet cserélni pedig csak egy pár másodperc. Nem tart szinte semmivel tovább, mintha fiú lennék.

Nem kell húzni az időt lányként sem, de ettől függetlenül tíz percet várni sem nagy szám.

2022. aug. 17. 20:41
 29/41 anonim ***** válasza:
26%

"Lásd van egy csehszlovák film, ahol a főszereplő srác megvágja a karját (?) és a főszereplő lány rápisil a sebre."

Olyan film is van, amiben a gyerekek macskákká változnak meg vissza.

2022. aug. 17. 22:28
 30/41 anonim ***** válasza:
94%

31

Hát akkor ne hidd el. 😂😂

2022. aug. 17. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!