Mi okozhatja a fájdalmat?
Égő, viszkető, csípő érzés vizelés és szex közben. Egy hónapja kevert fertőzésem volt, arra kaptam kúpot és krémet és elmúlt, de pár napja tapasztaltam, hogy szex után megduzzadtam, az egyik nagyajkam feldagadt, utána ez elmúlt, a fájdalom maradt. Először elmúlt, a fájdalom csak szex közben jelentkezett, így azt felfüggesztettem, azóta állandóan csíp és dörzsöl. Canesten kúpot használtam pevaryl kenőccsel, hátha ugyanaz a fertőzés tért vissza és beválik, de nem múlik, és fájó, piros kisebesedés van a szeméremtestemen. Nem hólyagos, nem tályogszerű és nem is herpeszhez hasonló, csak mintha kisebesedett volna. ezekre a betegségekre egyébként egy hónapja lett negatív szűrési eredményem, és nem volt azóta új partnerem.
Holnapután megyek nőgyógyászhoz, de már elviselhetetlen a fájdalom, járni alig tudok. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!