Mi okozhatja a pecsételős vérzést, a fájdalmat és a szédülést?
16 éves vagyok. Pár napja szédülök és néha nagyon fáj a hasam (annyira hogy aludni sem tudtam miatta). Étvágyam sincs. Tegnap lett pozitív a covid tesztem és akkor valamennyire megnyugodtam hogy biztos az okozza ezt az egészet. Vérvételen is voltam, ott mindent jónak találtak, azt mondták, hogy lehetett bél gyulladásom vagy valami hasonló. A menstruációval kapcsolatban pedig; van közti vérzésem ami 2 napig fordul elő és kevés vér jön. Mindenki azt mondta hogy normális. Szeméremtest körül szoktam érezni szúró fájdalmat ami egy kis idő után elmúlik aztán valamikor megint jelentkezik. Rákerestem a tüneteimre és a kedves google azonnal daganatos betegségeket írt és beparáztam.
Lehetséges valami komoly ilyen idősen? Valami tipp?
Az, hogy hipochonder vagy! Pszichológus sokat segíthet.
Az, hogy nő vagy mentális, hormonális hullámvasút, kb. bármi normális. A gyomor problémáidnak semmi köze a menstruációhoz, (most Covid tünet) ha meg igen, azt tapasztalni fogod rendszeresen.
Miért lenne hipochonder??!! A közti vérzés nem minden esetben normális! Keress fel nőgyógyászt! Bacit is össze szedhettél! És ha gyulladás van, akkor lehet a szédülés, étvágytalanság is.
De jó, hogy egyből pszichológushoz van küldve mindenki, akkor is, ha valóban fennál betegség. 😤😤
Először kizáratni kell a szervi bajt, ha nincs, akkor pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!