Friss vér menstruáció előtt egy héttel. Mi okozhatja?
2021. dec. 14. 07:03
2/11 A kérdező kommentje:
A "megjött" nálam nem itt kezdődik. Egy hét van még mensiig. Egy nappal előtte a derekam, hasam fáj, másnap reggel barna, delre rendesen megvan. Nálam ilyen a megjött, de a mostani állapotommal még nem találkoztam.
Nekem egy éve kezdődött ez, hogy a rendes menzesz előtt pár nappal elkezd maszatolni, vérezgetni, barnázni. A dokim szerint ez normális, Premens nevű tablettát írt fel rá. Bár nálam lehet, hogy a közelgő klimax okozza (40 vagyok).
2021. dec. 14. 07:44
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én 29 vagyok. Remélem kapok időpontot pénteken. Amióta oltakoztam, nagy a zavar a menstruációmban.
Ja, igen, az is fel tudja borítani, nekem is megkavarta. 3.voltam. Akkor viszont tényleg ne aggódj! Lásson doki, de szinte biztos, hogy nincs semmi baj.
2021. dec. 14. 07:52
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) amúgy is időszerű már egy szűrés. Covid mizéria óta nem voltam, azelőtt pedig becsületesen jártam.
Meg van itt a valasz
Szinte mindenkinek megzavarja a ciklusat
Ismeromnek tenyernyi nagysagu verdarabok tavoztak a huvelyen at
Majdnem surgossegire beszaladt ugy megijedt
Azota szinte alig van verzese es igy a baba projektnek is lottek
Tobb oltast nem ker
2021. dec. 14. 08:16
7: Nekem semmit nem csinalt a verzesemmel. Fsznak kell ijesztgetni mindenkit, erre izgulsz? És mégis minek teszed oda, hogy a huvelyen át jöttek a verdarabok? Honnan jönne? Az anuszabol? Úristen. Nem a verzestol függ, hogy összejön a baba. A noveremnek szekunder amenorrheaja volt és mégis lett gyermek...
Kérdező: a nőgyógyász elmondja mi a probléma. Sokszor az evszakvaltas is bekavar a ciklusba, én tapasztaltam mar, mert olyan autoimmun betegsegem van, ami nagyon érzékeny erre. Ja és 3* oltottak már, 2 havonta járok orvosi kivizsgalasra.
2021. dec. 14. 08:42
9/11 A kérdező kommentje:
#8 Én is bajban vagyok a ciklusommal amióta beoltottak. Össze-vissza jön meg, nagy kínok árán, pedig 7 hónapja kaptam meg a másodikat. Oltás előtt nagyon pontos volt, most tiszta káosz+a hőmérő is mást mutat mindig. A #7 válaszolóval egyet értek, több oltást én sem kérek.
Ez tomeghiszteria, egyszerű pszichológia. Volt már a történelemben.
2021. dec. 14. 09:27
Kapcsolódó kérdések: