Esti, éjszakai hányingert okozhatja PMS?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 21:30
2/5 anonim válasza:
Simán, nekem volt olyan. Egy időre olyan is volt, hogy lázas lettem előtte, rázott a hideg. És persze olyan is volt, hogy minden tünet nélkül jött
4/5 A kérdező kommentje:
#1 premenstruációs szindróma, vagyis a menzesz előtti tünetegyüttes.
#2 huh az kemény...nekem az utóbbi pár hónapban van ez mensi előtt, van hogy egy napig szédülök, máskor arra kelek éjszaka, hogy szörnyű hányingerem van. De akkor megnyugtató, hogy ez csak a mensi miatt van.
2021. jún. 16. 21:50
5/5 anonim válasza:
Nekem 11 evesen, amikor az elso menstruaciom elott voltam, hetekig brutalis hanyingerem volt ejjelente, eloszor a tejre tippeltunk lefekves elott, aztan par hettel kesobb megerkezett az elso. Azota szerencsere hanyinger soha nem kiseri a havimat, de masoktol mar hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!