Mi okozhatja az alábbi tüneteket? Hajhullás, nagyon fájdalmas menstruáció, hirtelen fogyás. 17/L
Az elmúlt két menstruációm rettenetesen fájt. Annyira, hogy szédültem és valami sárga, tojásfehérje állagú, savanyú dolgot hánytam (aznap nem ettem semmit). Mindkét alkalommal ez volt , órákig fájt. (Fél éve élek rendszeres nemi életet a párommal, nem szedek fogamzásgátlót.)
Emellett észrevettem, hogy a hajam csomókban hullik, hajmosásnál rengeteg ragad a kezemre.
Fogytam pár kilót is egész gyorsan, nem tudom pontosan mennyit, nem szoktam mérni.
Lehetnek összefüggésben a dolgok, vagy csak beképzelem? Milyen orvoshoz érdemes menni? Jár valaki hasonló cipőben?
Keresd fel a körzeti orvosod és mond el neki a panaszaidat,ő majd tovább küld a megfeleő orvoshoz.
Nekem a menstruációm első pár évében hasmenéssel társult a havi vérzés.De idővel áttment rajtam.Ha elküld nőgyögyászhoz lehet az majd ír fel fogamzásgátlót attól elmúlnak majd a fájások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!