Mennyire fájdalmas a laparoszkópiás műtét?
Akinek volt már ilyen műtétje, kérem segítsen! :)
1 hónap múlva ilyen műtétem lesz lép ciszta miatt... Kíváncsi vagyok mire számíthatok, mennyire fog utána fájni, mennyi ideig... meddig kell kórházban lennem...
szia!
Nekem kétszer volt petefészek cisztám, mind a kétszer így vették ki őket. Nos, az első télen volt, négy-öt hetet pihentem vele, a varratszedés (egy héttel a műtét után) alkalmával még nem bírtam fél órát állni. Egyébként 3-4nap és kiengednek. Fájdalmaim nem voltak, szóval a műtét maga se fáj. "Felfújnak" az kicsit kellemetlen érzés, de nem vészes. A mádosodik műtétem nyáron volt, akkor már a varratszedés után sétáltam a városban, két héttel a műtét után már kilométereket sétáltam, teljesen jól voltam. Szóval akarat kérdése szerintem, hogy mennyi idő alatt gyógyulsz meg. Az első suli időben volt, tehát nem volt az,hogy hű lemaradok valamiről. A másik meg ugye nyáriszünetben. Szerintem ne aggódj miatta, az a pár kis lyuk nem vészes, nem fog fájni.
Üdv és jó egészséget!
Szia!
Nem fájdalmas a műtét.
Engem Augusztusban műtötek Vakbélre laparoszkóppal.2 nap után már sétálgattam, mint az előttem írok.
3 kis vágás lesz ami majd egy idő után elkezd halványulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!