Fájdalmas menstruáció!?
Miért akarsz egyből fogamzásgátlót?
Görcsoldó nem segít? Próbáltad egyáltalán? (mert erről egy szót sem írtál)
En a helyedbe nogyogyaszhoz mennek, hogy kizarja a betegsegeket. O fog tudni ajanlani gorcsoldot is (a No-Spa tenyleg nem er semmit)
Nekem egyebkent a futas segitett (elotte voltam dokinal, azt mondta, egeszseges vagyok). Iszonyu volt az elso par futolepes, azt hittem belehalok, de kb 10 perc futas utan sokkal jobban lettem. Mondjuk azota annyit valtozott a helyzet, hogy akkor is futok 30 percet naponta, ha nincs meg. Igy viszont akkor sem faj annyira erosen, mint regen, ha megvan. Es minden szempontbol jobban vagyok :)
Velem ugyanez volt, ha megjött, első nap haldokoltam, zokogtam, szenvedtem, kínlódtam, minden bajom volt.
Én cataflamet szedtem (attól általában bekómáltam, és aludtam pár órát, utána csak lightosan fájt) utána pedig Appranaxot. Mindkettő elég kegyetlen erős gyógyszer, de nekem csak ezek hatottak vmennyire, ezek a szokásos menzesz-görcsoldó gyógyszerek, nospa, meristin, algoflex m meg amik vannak kb. mint a cukorkát úgyis nyelhettem volna, semmi... Ja és általában tűzforró vízben ücsörögtem a gyógyszerek mellé, pedig könnyen szedek össze fürdővíztől fertőzéseket, de annyira fájt, hogy nem érdekelt.
Én amúgy nemi élet miatt elkezdtem fogamzásgátlót szedni és most viszont mondhatni egyáltalán nem fáj a hasam, ha megjön, egy kicsit rossz a kedvem, meg ilyesmi, de sport, suli stb. ugyanúgy csinálhatom, akkor is ha első nap jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!