Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas menstruáció!?

Fájdalmas menstruáció!?

Figyelt kérdés
Nem mindig fájt ennyire de pár éve az első pár napban nem tudok bent maradni a suliban nem birok koncentrálni, aludni, stb. annyira görcsöl a hasam! Sőt állandóan megy a hasam! Ma is itthon maradtam de nem akarok dokihoz menni mert egy f_szfej és azt hiszi, hogy kamuzok mert amikor még kisebb voltam sokat szimuláltam... Mitől fáj ennyire? Fogamzásgátló segíthet? Mit mondjak a dokinak hogy higgyen nekem?
2011. szept. 22. 06:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért akarsz egyből fogamzásgátlót?

Görcsoldó nem segít? Próbáltad egyáltalán? (mert erről egy szót sem írtál)

2011. szept. 22. 07:19
 2/9 A kérdező kommentje:
A nospa pl nem segít pedig egyszerre 2-t is veszek be, az algoflex m-t szokta anya rakásra venni nekem de 1 óránál nem hat tovább.. Azért kérdezem a fogamzásgátlót mert am is fel akarok itattatni mert már évek óta élek sexális életet, és az óvszer drága.. Amúgy az injekcióra gondoltam mert az olcsó és hosszú ideig jó és nem kell minden este bevenni.
2011. szept. 22. 07:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

En a helyedbe nogyogyaszhoz mennek, hogy kizarja a betegsegeket. O fog tudni ajanlani gorcsoldot is (a No-Spa tenyleg nem er semmit)

Nekem egyebkent a futas segitett (elotte voltam dokinal, azt mondta, egeszseges vagyok). Iszonyu volt az elso par futolepes, azt hittem belehalok, de kb 10 perc futas utan sokkal jobban lettem. Mondjuk azota annyit valtozott a helyzet, hogy akkor is futok 30 percet naponta, ha nincs meg. Igy viszont akkor sem faj annyira erosen, mint regen, ha megvan. Es minden szempontbol jobban vagyok :)

2011. szept. 22. 07:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is pont így volt, én most kezdtem fogamzásgátlót szedni, bár azért, mert nemi életet élek. Nekem a fájdalomcsillapító kúpok használtak, valamint az ha melegen tartottam.
2011. szept. 22. 08:07
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) megpróbálom ezt a futás dolgot!
2011. szept. 22. 08:25
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha annyira fáj a hasad, hogy a hétköznapi tevékenységeidet sem tudod elintézni, ajánlatos nőgyógyászhoz menni, mert ez nem normális dolog.
2011. szept. 22. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Velem ugyanez volt, ha megjött, első nap haldokoltam, zokogtam, szenvedtem, kínlódtam, minden bajom volt.

Én cataflamet szedtem (attól általában bekómáltam, és aludtam pár órát, utána csak lightosan fájt) utána pedig Appranaxot. Mindkettő elég kegyetlen erős gyógyszer, de nekem csak ezek hatottak vmennyire, ezek a szokásos menzesz-görcsoldó gyógyszerek, nospa, meristin, algoflex m meg amik vannak kb. mint a cukorkát úgyis nyelhettem volna, semmi... Ja és általában tűzforró vízben ücsörögtem a gyógyszerek mellé, pedig könnyen szedek össze fürdővíztől fertőzéseket, de annyira fájt, hogy nem érdekelt.

Én amúgy nemi élet miatt elkezdtem fogamzásgátlót szedni és most viszont mondhatni egyáltalán nem fáj a hasam, ha megjön, egy kicsit rossz a kedvem, meg ilyesmi, de sport, suli stb. ugyanúgy csinálhatom, akkor is ha első nap jön meg.

2011. szept. 22. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, aztán rájöttem h a mozgás segít! Ilyenkor beveszek egy gyógyszert, és elmegyek futni. Próbáld ki!
2011. szept. 22. 16:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2011. szept. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!