Miért undorodnak sokan a méhszáj magasságának lemérésének gondolatától?
Én például kamasz korom óta (többnyire) nem nyúlkálok fel semmivel szándékosan (akkor nyilván maszturbálás miatt volt, főleg az első alkalom előtt ki akartam ismerni a saját testem).
Tampont sosem használtam, nem tartom se jónak, se egészségesnek. Kelyhet egyszer próbáltam, de nem ment könnyen, utáltam a felhelyezés minden percét, nem is látom mit művelek, levenni se volt egyszerűbb...
Férjemmel ettől még a szexuális életünk szuper, azzal semmi gondom nincs. De például mikor kúpot kellett feltennem, arra is őt kértem meg, mert számomra olyan idegen test érzés, és ellenkezik az agyam.
Nyilván szex közben teljesen más a lelki állapot, a vágytól és érzelmektől túlfűtött ködös fejjel a hús és vér partnerrel való kapcsolat, mint hogy egy nehéz és nyűgös napon egy műanyag száraz izét tegyünk be a legféltettebb részeinkbe...
Ezt a méhszáj magasság vizsgálatot is maximum önkielégítés részeként tudom elképzelni magamnak.
A felnyúlkálós önkielégítést illetve a férjemnek szánt műsorozást olyan okból is abbahagytam, mivel visszatérő fertőzéseim voltak, hiába a maximális higiénia. Azóta a belső részeim csak számára tartom fenn, én maximum kívülről játszadozom. Nekem többet ér hogy együtt lehetünk gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!