Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Olyan érzésem van, mintha a...

Olyan érzésem van, mintha a méhszájam ki lenne “lökődve”?

Figyelt kérdés

Mensi végén vagyok, ma felnyúltam a hüvelyembe és olyan, mintha a méhszájam kijjebb lenne, mint szokott lenni, nem tudom, hogy hogyan fejezzem ki magam rendesen. Ez teljesen normális, szokott ilyen lenni valakinek, vagy orvoshoz kéne fordulni?

Ezelőtt még soha nem nyúltam fel mensi alatt, ezért kérdezem.

2021. nov. 24. 22:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
A méhszáj helyzete változhat a ciklus során, valakinek felkúszik, másnak lejjebb kerül.
2021. nov. 24. 22:56
 2/14 A kérdező kommentje:

igen, köszi, azóta sikerült egy ilyen képet találnom, ami ezt bemutatja, így minden okés, csak hirtelen megijedtem.

köszi, hogy ma is tanulhattam! 😊

2021. nov. 24. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem Túl higiénikus fel nyúlkálni mensi közben legalábbis nekem eszembe se jutna… de amúgy normalis
2021. nov. 24. 23:04
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Hát én azt sem értem, aki nem nensi közben felnyulkal. Miért? Én sose szoktam, eszembe nem jutna. Egyszer fordult elő ilyen, a canesten kúp beadasakor. De amúgy miert nyulkal fel valaki, felvilágosíthatnatok... (gyógyszer felhelyezesen kívül)
2021. nov. 24. 23:24
 5/14 anonim ***** válasza:
21%
Egyetértek kedves utolsó. A hüvely egy steril közeg, nem arra van hogy nyúlkáljanak bele még hogyha kezet és most az ember én nem érzem higénikusnak
2021. nov. 24. 23:28
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Szia! Már valszeg megtaláltad, de ha valaki rákeresne erre a kérdésre a jövőben, akkor leírom, hogy mivan:

a menstruáció folyamán a következő történik a méhszájjal:

Első fázis (menstruáció): a méh már leereszkedett, a méhszáj megkeményedett, de nyitva van, hogy ki tudjon folyni, aminek ki kell.

Második fázis: a méhszáj elkezd felemelkedni és megpuhulni, ez ovuláció folyamán a legpuhább, legmagasabb. A méhszáj enyhén nyitva van.

Harmadik fázis: a méhszáj elkezd lesüllyedni megint és lassan megkeményedik, a méhszáj zárva.

2021. nov. 24. 23:31
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

“Steril kozeg”

Hat ez vicces. Vegulis csak egy rakat bakterium el benne. Tenyleg nagyon steril:D

Aki szerint ekkora drama felnyulni a huvelybe, az vajon maszturbalni se szokott? Ne adj isten, szexelni?:D

Vagy a parja farka is steril?

2021. nov. 25. 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:
5%

Ne haragudj ezt valóban elírtam utólag rájöttem hogy hülyeség. Arra gondoltam hogy mestruáció közben alapjáraton elszaporodnak a baktériumok és

Fertőzést okozhatsz magadnak hogyha felnyúlkálsz. Egyébként nem csak felnyúlkálva lehet maszturbálni ;) és feltalálták már a gumióvszert

2021. nov. 25. 00:10
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Ugyan mar. Ha nem retkes kezzel nyulkal magaba, megis mi baja lenne? A tampont meg az intim kelyhet is fel kell rakni valahogy.

Az ovszer meg oke….de talan gyereket is ovszerben csinalsz?

Arrol nem is beszelve, hogy letezik mas fogamzasgatlo modszer is, es normalis esetben a ferfi csupasz farkatol se lesz semmi bajod…..

2021. nov. 25. 00:17
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
Nem akarok gyereket de ez mar magánügy
2021. nov. 25. 09:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!