Olyan érzésem van, mintha a méhszájam ki lenne “lökődve”?
Mensi végén vagyok, ma felnyúltam a hüvelyembe és olyan, mintha a méhszájam kijjebb lenne, mint szokott lenni, nem tudom, hogy hogyan fejezzem ki magam rendesen. Ez teljesen normális, szokott ilyen lenni valakinek, vagy orvoshoz kéne fordulni?
Ezelőtt még soha nem nyúltam fel mensi alatt, ezért kérdezem.
igen, köszi, azóta sikerült egy ilyen képet találnom, ami ezt bemutatja, így minden okés, csak hirtelen megijedtem.
köszi, hogy ma is tanulhattam! 😊
Szia! Már valszeg megtaláltad, de ha valaki rákeresne erre a kérdésre a jövőben, akkor leírom, hogy mivan:
a menstruáció folyamán a következő történik a méhszájjal:
Első fázis (menstruáció): a méh már leereszkedett, a méhszáj megkeményedett, de nyitva van, hogy ki tudjon folyni, aminek ki kell.
Második fázis: a méhszáj elkezd felemelkedni és megpuhulni, ez ovuláció folyamán a legpuhább, legmagasabb. A méhszáj enyhén nyitva van.
Harmadik fázis: a méhszáj elkezd lesüllyedni megint és lassan megkeményedik, a méhszáj zárva.
“Steril kozeg”
Hat ez vicces. Vegulis csak egy rakat bakterium el benne. Tenyleg nagyon steril:D
Aki szerint ekkora drama felnyulni a huvelybe, az vajon maszturbalni se szokott? Ne adj isten, szexelni?:D
Vagy a parja farka is steril?
Ne haragudj ezt valóban elírtam utólag rájöttem hogy hülyeség. Arra gondoltam hogy mestruáció közben alapjáraton elszaporodnak a baktériumok és
Fertőzést okozhatsz magadnak hogyha felnyúlkálsz. Egyébként nem csak felnyúlkálva lehet maszturbálni ;) és feltalálták már a gumióvszert
Ugyan mar. Ha nem retkes kezzel nyulkal magaba, megis mi baja lenne? A tampont meg az intim kelyhet is fel kell rakni valahogy.
Az ovszer meg oke….de talan gyereket is ovszerben csinalsz?
Arrol nem is beszelve, hogy letezik mas fogamzasgatlo modszer is, es normalis esetben a ferfi csupasz farkatol se lesz semmi bajod…..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!