Méhszájpolipom van, ami most derült ki. Meddig tilos a nemi élet és vizsgálat után meddig véreztetek?
Kontaktvérzésem volt 2x, ezért elmentem orvoshoz, majd egy magánban egy másikhoz. Megvizsgált, kiderült, hogy méhszájpolipom van, egész picike, 3 mm. A vizsgálat után azt mondta, hogy picit vérezni fogok, de már 3 napja vérzek a vizsgálat után. Van esetleg hasonló tapasztalat?
Továbbá kaptam gyulladáscsökkentőt, mert gyulladást is okozott. Megkérdeztem, hogy a gyógyszer szedése alatt lehetséges-e a nemi élet. Azt mondta, hogy ameddig meg nem gyógyulok addig nem. 5 napos a gyógyszerkúra, s még másfél hét múlva kell visszamennem hozzá. Ameddig lézeres eltávolításra nem kerül sor, addig nektek is azt tanácsolták, hogy ne éljetek nemi életet?
Nekem két hónapig volt, mert pont covid elején lett volna a második időpont. Amíg nem gyógyulsz meg nincs szex, mert azzal megaka
ályozhatod a gyógyulás folyamatát. Nekem a maszturbációt sem lehetett. Szar volt, de ki lehet bírni
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!