Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Békés megyén belül kit ajánlan...

Békés megyén belül kit ajánlanátok, mint nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Szakrendelés, vagy magánrendelés igazából mindent meghallgatok.

18 éves vagyok és szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, de nem igazán van ki segíthetne ebben hogy kihez kellene, így tapasztalatok alapján megköszönném ha ti írnátok párat és hozzá el mennék akkor.

Előre is köszönöm.

2022. jan. 10. 06:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Pomucz Janos, Jurdi Imad, Párducz László, Tóth József, Paulik Tibor Juhász Lajos László, Sztán János, mindegyik termeszetesen Dr.

Mindegyikrol mondanak mindenfelet, mindenki masra eskuszik. Amikor en korhazban voltam, ezek mind rendesek es baratsagosak voltak, a sajat betegeikkel meg fokent. Akarkit kerdezel, mindenkinek mas lesz a velemenye, szoval próbálj ki egyet. Nagyon sok mulik az elso talalkozaskor (remelhetoleg) kialakulo szimpatian, de ezek alapvetoen mind ertik a dolgukat. Nekem az a bajom a nogyogyaszokkal, h mindig ugy tapasztalom, mindegyik allandoan siet valahova, es nem annyira erzem magam fontosnak naluk. Ez sajnos majdnem mindegyikre elmondhato. Ha nem tudsz donteni, olvasgass roluk a neten. Egy alkalomra barmelyikhez elmehetsz probakent nyugodtan ezek kozul a velemenyem szerint. Sajnos ki kell oket tapasztalni, mert minel tobb embert kerdezel meg, annal elterobb velemenyeket kapsz. Velem Toth nagyon rendes volt, es egy vegtelenul jokedelyu embernek ismertem meg, nem ugy viselkedett, mint aki minden aron tekintelyt akar maganak parancsolni, hanem teljesen egyenrangu partnerkent kezelt. Pomucz is nagyon rendes es korrekt, semmi nagykepuseget nem tapasztaltam rajta sem. Jurdi Imadot pedig nagyon sokan kituno szakembernek tartjak. Engem Toth mutott, Judri volt meg bent segiteni neki, minden jol sikerult, pedig oriasi volt a feladat. Ha korhazba kerulnel (ne adja isten), ott nagyon xar a helyzet, ezek mind ossze-vissza rohangalnak, mint a mergezett egerek, de ha csak egy vizsgalatra mesz most, nem gondolom, h valamelyikhez ne mehetnel el ezek kozul. Szakmailag tapasztalt orvosok mind. Maszekban sajnos eleg draga dolog ez mindegyiknel. Olyan nincs, h olcso, csak olyan, h kevesbe draga.

2022. jan. 12. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Patai Gyöngyi
2022. jan. 31. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Oh bocsi, bőrgyógyászt olvastam, szóval nem jót írtam
2022. jan. 31. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Dr. Huhn Lajos Orosháza
2022. júl. 20. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!