Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Péterffy Sándor utcai kórházba...

Péterffy Sándor utcai kórházban ajánlanátook jó nőgyógyászt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos, hogy mehetek a Péterffy-be mivel XIV.kerületi lakos vagyok. Viszont ha igen - ez holnap kiderül- tudnátok jó nőgyógyászt ajánlani, NEM MAGÁNRENDELÉST. Sajnos állandó problémám van, viszont már a 3.dokit váltanám, mivel érdemleg semmit sem kezdenek velem. Abszolút nincs vérzésem, kb 17 éves korom óta (most 23 vagyok). Az egyik doki 4!!! évig szedett velem fogamzásgátlót, a második újat írna fel, a harmadik szerint hülye volt az előző kettő és szerinte teherbe kéne esnem.. Már nagyon el vagyok keseredve, hogy az SZTK rendelésen ennyire lesza*ják az embert, viszont magánorvosra nem tudok 7000-8000 Ft-ot kifizetni.

Félek, hogy ez a sok időhúzás arra jut, hogy egyszer nem lehet gyerekem....

2009. ápr. 13. 22:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!