Nőgyógyászati vizsgálat!?
Holnap megyek orvoshoz, mert nem múlik el a menstruációm már 3 hete.
1.tampont vagy betétet használnátok a helyemben?
2. Valamint konkrétan ömlik belőlem a vér, nem lesz gáz az öltözőtől elmenni a vizsgáló ágyig? Félek, hogy addig is csöpögni fog vagy valami.
Annyira be vagyok parázva, mert csomó ilyen nyálka hártya darab is jön és nagyon félek, hogy véletlen marad a nagy ajkaim között. Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?
Tiszta ideg vagyok ha arra gondolok, hogy holnap mennem kell. Hogy igénytelennek fog tartani e miatt vagy valami.
1!
De,fog.
Nekem 1 hónapja betéttel kellett felfeküdni a vizsgálóágyra. Odafogtam a betétet. Aztán el kellett venni, és megvizsgált kézzel is, és uh-gal is.
3as vagyok. Én extra erős menzesz miatt mentem, a vérveszteségtől majdnem elájultam a munkahelyen. Úgy jött értem a férjem a kislányunkkal este 20:30-ra (éjszakás lettem volna).
Másnap vagy harmadnap mentem is dokihoz (magánba). Simán megvizsgált.
Különben a szülés is véres. Megszokták már a dokik.
Köszönöm szépen, hogy írtatok!!
Picit megnyugodtam.
3asnak: nekem is hasonló a bajom. Az éjszakai betét is max 1 óráig bírja. Ráadásul tegnap este olyan rosszul lettem miután fel álltam, hogy úgy kellett összeszedni. Dőltem jobbra-balra.
Nem nagyon szeretnék spirált, mivel még csak 22 éves vagyok.
Egyébként pár órája már alig vérzek, szóval hátha így marad még meg járom a dokit.
9!
Én már 39 éves vagyok. Az erős menstruáción nincs mit kivizsgálni, legalábbis nálam. 12 éves koromtól ilyen!
A Mirena konkrétan megszüntetné a menstruációm a doki szerint. Tehát nekem ez lenne a megoldás. Vagyis van, a méh kivétel. De arra még nem szánnám el magam, ha nem baj.
Egyéb probléma, mint mióma pl, nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!