Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati vizsgálat!?

Nőgyógyászati vizsgálat!?

Figyelt kérdés

Holnap megyek orvoshoz, mert nem múlik el a menstruációm már 3 hete.

1.tampont vagy betétet használnátok a helyemben?

2. Valamint konkrétan ömlik belőlem a vér, nem lesz gáz az öltözőtől elmenni a vizsgáló ágyig? Félek, hogy addig is csöpögni fog vagy valami.

Annyira be vagyok parázva, mert csomó ilyen nyálka hártya darab is jön és nagyon félek, hogy véletlen marad a nagy ajkaim között. Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?

Tiszta ideg vagyok ha arra gondolok, hogy holnap mennem kell. Hogy igénytelennek fog tartani e miatt vagy valami.

2022. jan. 3. 19:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ha érdekelne valakit: Voltam orvosnál. Nagyon nagyon aranyos volt. Látta, hogy tiszta ideg vagyok, így tényleg elmondott mindent, hogy mit fog csinálni, próbált beszélgetni, hogy adidg se a vizsgálatra figyeljek.

Kaptam gyógyszert amit 1 hétig kell szednem. Valamint elküldött vérvételre, mert hormon gondra gyanakszik.

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!

2022. jan. 4. 18:24
 12/14 Sssaszem ***** válasza:
88%
Ultrahang volt? Kiderült, hogy mi okozza az erős vérzés?
2022. jan. 4. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

12!

Valószínűleg hormonális kilengés, mint nálam is. Az nem látszik uh-n.

2022. jan. 4. 21:10
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen volt, de azon nem látott semmi bajt.

Ezért küldött vérvételre a későbbiekben. (Mert ígyis rendszertelen volt a ciklusom. Volt, hogy 1,2 hónap kimaradt).

De ilyen még nem volt, hogy ne múlt volna el.

2022. jan. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!