Nőgyógyászati vizsgálat!?
Holnap megyek orvoshoz, mert nem múlik el a menstruációm már 3 hete.
1.tampont vagy betétet használnátok a helyemben?
2. Valamint konkrétan ömlik belőlem a vér, nem lesz gáz az öltözőtől elmenni a vizsgáló ágyig? Félek, hogy addig is csöpögni fog vagy valami.
Annyira be vagyok parázva, mert csomó ilyen nyálka hártya darab is jön és nagyon félek, hogy véletlen marad a nagy ajkaim között. Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?
Tiszta ideg vagyok ha arra gondolok, hogy holnap mennem kell. Hogy igénytelennek fog tartani e miatt vagy valami.
Ha érdekelne valakit: Voltam orvosnál. Nagyon nagyon aranyos volt. Látta, hogy tiszta ideg vagyok, így tényleg elmondott mindent, hogy mit fog csinálni, próbált beszélgetni, hogy adidg se a vizsgálatra figyeljek.
Kaptam gyógyszert amit 1 hétig kell szednem. Valamint elküldött vérvételre, mert hormon gondra gyanakszik.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
12!
Valószínűleg hormonális kilengés, mint nálam is. Az nem látszik uh-n.
Igen volt, de azon nem látott semmi bajt.
Ezért küldött vérvételre a későbbiekben. (Mert ígyis rendszertelen volt a ciklusom. Volt, hogy 1,2 hónap kimaradt).
De ilyen még nem volt, hogy ne múlt volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!