Világ életemben küzdöttem a súlyommal. Egy időben depressziós is voltam miatta. De egy idő után elegem lett és elkezdtem fogyókúrázni. Ez sikerült is egy ideig, bár az elején gyakran volt evéstavarom, mindig túl ettem magam,de most valamiért nem megy lejjebb a súlyom. Jelenleg ott tartok hogy 16 évesen 79-82 között ingadozik a súlyom. Nem kell mondani hogy magas a BMI-m és hogy nem egészséges mert tudom...
A centik mennek le jelenleg is, és mások szerint ugy nezek ki mint aki kb 65 kgs, de a sulyom marad a helyén... NAGYON zavar és nem tudom mit tehetnék ellene...
Egyatalan gáz ez az egész? Vagy mással is van ilyen? Miért van ez hogy centikben kezdek jól lenni de egyszerűen nem megy le a kilószámom?
(Naponta kb 1500 kcalt eszem nagyon néha megyek ez fele, hetente 3-4x mozgok)
2022. aug. 10. 22:10
1/4 anonim válasza:
Örülj a túlsúlynak, mert olyan idők jönnek, hogy legalább lesz zsírtartalékod, amivel tovább bírod majd, mint egy csontsovány.
2022. aug. 10. 22:14
2/4 anonim válasza:
A centiket nezd es ne a kilokat! Iznosodsz. Tobb folyadekot iszol. Teljes erteku szenhideatot eszel. Ezek mind okozhatnak sulynovekedest amibol csak az izmosodas tartos.
2022. aug. 10. 23:37
3/4 anonim válasza:
#1-es vagyok. Na igen, ez a szomorú, hogy még az igazat sem lehet leírni. Pedig lehet ám előre tudni, hogy mi lesz. Nem az ilyen kis piti dolgokkal kéne foglalkozni, hogy kin mennyi túlsúly van.
2022. aug. 10. 23:44
4/4 anonim válasza:
Amíg teszel ellene,vagy próbálsz tenni ellene egyáltalán nem gáz,az a gáz ha valaki nem törődik a külsejével,2 nem igaza van,az izom súlya nehezebb,viszont kisebb térfogatú,így ha sportolást akkor először valóban sulynövekedest fogsz tapasztalni,ellenben a külsődön kevesebbnek fog tűnni,csak maradj elköteleződött,és egy idő után látszódni fog a javulás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!