Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kövérségből adódóan kellemetle...

Kövérségből adódóan kellemetlen szagú nemiszerv,mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

Hormonális okok miatt hirtelen híztam elég sokat

Amikor normál testalkatú voltam soha se volt ilyen problémám,a combom nem ért össze!

Most viszont hogy meghíztam folyamatosan kellemetlen szagú a nemiszervem,az oka az hogy a combom nagyon összeér

Nagyon beizzadok lent es a combom is mivel összeér

Nagyon kellemetlenül érzem magam

Hiába mosom meg,nagyon max 1 óra és kellemetlen szagú mert beízzad anyira összéér a combom hogy nem tud szellőzni

Aki tulsúlyos más is küzd ezzel a problémával?

Mit lehet tenni?

(Amig hormonálisan nem oldódik meg a gond addig nem tudok fogyni igy kérlek ezt ne irjátok mint lehetseges opcio)

2022. febr. 18. 11:44
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Nő vagyok

Ez lemaradt

2022. febr. 18. 11:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Viselj pamut bugyit. A betéteket felejtsd el. Mikor csak teheted terpessz,nyisd szét a lábad. Ne hordj szoros nadrágot.
2022. febr. 18. 11:49
 3/16 A kérdező kommentje:

Csak pamut bugyit viselek!

Betétet csak mensi idején

Ha olyan nacit viselek ami elál tehat nem feszül a labamra meghamarabb kellemetlenszagu lesz mert ahogy a bőr összeér mégjobban izzad 🤷‍♀️

2022. febr. 18. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Egy hasonló problémákkal küzdő ismerősöm mindig harisnyanadrágot hordott és ez csökkentette a beizzadást, amúgy a patikában kapható egy antisudorica nevű színtelen szagtalan lötty, azzal érdemes bekenni akár naponta többször, ha bírja a bőröd.
2022. febr. 18. 12:00
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen gondom, pedig teszek be tisztaságit.
2022. febr. 18. 12:20
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván nem mindenkinek van ilyen gondja. Nem is volt ilyen kérdés. Lehet a harisnya jó lehet. Esetleg még hosszított szárú bugyit tudok elképzelni. Sajnos minnél több a réteg annál nehezebben tud szellőzni úgymond. Intim törlő kendő mondjuk SOSnek.
2022. febr. 18. 12:32
 7/16 anonim ***** válasza:
6, volt kérdés, olvasd el figyelmesen
2022. febr. 18. 12:52
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
A helyedben elmennék nőgyógyászhoz. Alapból a nők 90%-ának összeér a combja még normál alkattal is, mégsem szagos a nemi szervük.
2022. febr. 18. 13:39
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Na jó de milyen szagot érzel? Az sem mindegy.

Ha izzadság akkor hordj harisnyát vagy hosszított aljú bugyit.

Ha mas akkor érdemes lenne nőgyógyászhoz menni nem-e gomba vagy fertőzés, bár én enélkül is megnézetném.

2022. febr. 18. 13:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hintőporozd be a combjaid körül.
2022. febr. 18. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!