Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kövérségből adódóan kellemetle...

Kövérségből adódóan kellemetlen szagú nemiszerv,mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

Hormonális okok miatt hirtelen híztam elég sokat

Amikor normál testalkatú voltam soha se volt ilyen problémám,a combom nem ért össze!

Most viszont hogy meghíztam folyamatosan kellemetlen szagú a nemiszervem,az oka az hogy a combom nagyon összeér

Nagyon beizzadok lent es a combom is mivel összeér

Nagyon kellemetlenül érzem magam

Hiába mosom meg,nagyon max 1 óra és kellemetlen szagú mert beízzad anyira összéér a combom hogy nem tud szellőzni

Aki tulsúlyos más is küzd ezzel a problémával?

Mit lehet tenni?

(Amig hormonálisan nem oldódik meg a gond addig nem tudok fogyni igy kérlek ezt ne irjátok mint lehetseges opcio)

2022. febr. 18. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha izzadtság:hintőpor, illetve van egy másik praktikám: az old spice stift. Azokat az illatokat hasznalom amik inkabb olyam noiesek, azt hiszem medves, vagy farkasos, nem tudom már, de aluminiummentes.

Azzal nyáron végighúzom a combhajlatban, prímán működik.

De menj el elsőként nőgyógyászhoz, zárd ki a fertőzést.

2022. febr. 18. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
De valami lehet veled. Mert amikor kánikulában torna kozben kiizzadtam, órákon át is néha, akkor se voltam budos lent...
2022. febr. 18. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha valóban az összeérő combok és az izzadság miatt van a problémád, akkor viselj hosszú szárú bugyit vagy combvédőt (keress rá a neten, lehet online rendelni). Nekem bevált, sajnos nekem is összeérnek a combjaim, nyáron nagyon rossz.

2. Lehet, hogy a lábadnál bőrgomba fertőzés is van, ez lehet még büdös szagú, ilyenkor a bőr is fájdalmas és piros, gyulladt, viszkető. Használj gombaellenes kenőcsöt.

3. Lehet nőgyógyászati problémád is, hogy felborult a hüvelyflórád, ez járhat még tipikusan nagyon büdös, döglött halszagú hüvelyváladékkal. Menj el nőgyógyászhoz, aki ezt meg tudja állapítani és antibiotikumot tud rá felírni.

2022. febr. 18. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg fogyás???
2022. febr. 18. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem adok neked enni, elzárom előled a kaját, biztos nem lesz hormonális problémád sem.
2022. febr. 18. 17:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Izzadság szagot érzek

Voltam orvosnál,szerencsére nem talált semmit

2022. febr. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!