Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A túlsúlyos, telt idősebb nők...

A túlsúlyos, telt idősebb nők zöme miért pénztáros ülő munkát végez? 24/F

Figyelt kérdés
Auchanban, Tescoban szinte 90%-ban túlsúlyos, telt, idősebb asszonyok a pénztárosok. Gondolom sokuknak van valami betegsége, ami miatt túlsúlyosak. Szerintem nekik olyan munkát kéne végezniük, ahol tudnak mozogni. Nagyon sajnálom őket. Hogyan lehetne változtatni a mozgásszegény életükön? Nekem amúgy is a telt, túlsúlyos lányok az ideáljaim, tehát ilyen barátnőt szeretnék. De most nem ez a lényeg.

2021. máj. 21. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 anonim ***** válasza:
93%
Az élet azért annál bonyolultabb, mint hogy jön egy ismeretlen Gyakorikérdéseken, és megmondja, hogy ki mit csináljon, és pikk-pakk egészséges lesz. ;)
2021. máj. 21. 10:58
 2/108 anonim ***** válasza:
91%

Örülnek, hogy van munkájuk...

Te olyan okos kérdező

2021. máj. 21. 11:04
 3/108 A kérdező kommentje:
Nyilván. Én csak azért írtam ki a kérdést, mert nagyon sajnálom őket. Mindig nagyon rossz érzéssel tölt el, amikor ilyennél fizetek. De amikor csak látom őket dolgozni akkor is.
2021. máj. 21. 11:04
 4/108 anonim ***** válasza:
94%

Egyrészt: lehet olyan egészségügyi problémája, hogy nem tud álló munkát végezni.

Másrészt: lehet ez a szakmája.

És végül: fordítsd meg! Lehet, nem azért ül ott, mert túlsúlyos, hanem azért lett túlsúlyos, mert egész nap ott ül.

2021. máj. 21. 11:12
 5/108 Katona Dius ***** válasza:
94%
4-es. Teljesen igazad van. Sokan azért lesznek túlsúlyosak, mert ülő munkát végeznek. (látsd: én, bár középkorú még nem vagyok)
2021. máj. 21. 11:15
 6/108 anonim ***** válasza:
90%
Szia, ugyan nem vagyok sem idős sem teltebb, de dolgoztam ilyen helyen. Lehet, hogy nem látszik, de baromira fárasztó az ilyen meló, a többségnek nincs utána ereje edzeni, az evésre kevés idő van, a többség valami egyszerű kaját eszik ami telít, de nem egészséges. Ilyen körülmények között sajnos nehéz egészségesen élni.
2021. máj. 21. 11:19
 7/108 A kérdező kommentje:
Sajnos csak a felsőtestük, azon belül is csak a kezük mozog. Némelyiküknek akkora lógó melle van (😍), hogy már kb nem fér oda a kasszához normálisan. Amúgy az ilyen nők nekem az ideáljaim de tényleg - nyilván korban hozzám illőben - de ezeket az idősebb nőket akkor is nagyon sajnálom!!!
2021. máj. 21. 11:44
 8/108 Katona Dius ***** válasza:
65%

Aranyos vagy, kedves kérdező, de szerintem ne sajnáld őket :)

Ha nem tesznek érte, akkor azt jelenti, nem zavarja őket annyira a dolog, hogy tegyenek érte. Én is ilyen vagyok. Van rajtam kb 20 kiló fölös, de nem zavar, nem érzem magam rosszul miatta. persze tudom, egészségügyileg talán nem a legpraktikusabb dolog, de ez van.

Akit zavar, az úgyis tesz ellene és lefog fogyni. Valamennyit legalább.

Persze vannak, akik betegség miatt híztak meg, vagy egy olyan gyógyszer mellékhatása miatt, amit valami miatt szedniük kell, de ők vannak kevesebben.

2021. máj. 21. 11:57
 9/108 A kérdező kommentje:

#8 pl te hány éves vagy?🤔

És #5 te?🤔

2021. máj. 21. 12:09
 10/108 Katona Dius ***** válasza:
78%
5os és 8as vagyok. 29.
2021. máj. 21. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!