A túlsúlyos, telt idősebb nők zöme miért pénztáros ülő munkát végez? 24/F
Igen, tervben is van, hogy lassan el kéne kezdeni edzeni valamit :)
De nem azért, mert zavar a túlsúlyom. Csak nem akarom tönkrevágni az egészségemet ennyi idősen.
Rossz oldalról közelíted meg, nem azért pénztárosak, mert kövérek, hanem azért kövérek, mert pénztárosak, kb. 8 órán át ülnek, aztán már senkinek nincs kedve eddzeni...
Üdv, nem vagyok pénztáros, sem kövér
13.
Magyarul mondva lusták edzeni, táplálkozásuk katasztrófa stb. Én ülőmunkát végzek (nem pénztáros) mégse vagyok kövér.
a 15-ös leírta az igazságot, a többi válasz meg a szokásos jó magyar mellébeszélés és kifogáskeresés (na meg tájékozatlanság).
érdekes, a programozó testvérem ki van gyúrva, pedig ülőmunkát végez, ja ő odafigyel a kajálásra. Vagy most jön majd a kövéreknek nincs pénze egészséges kajára kifogás ?:D
nem véletlenül Mo a világ egyik legelhízottabb országa..
az, hogy hogy nézünk ki, 70-80%ban a táplálkozáson múlik. érdekes, ahányszor ebédidőben megyek postára/boltba, vhogy mindig kólázó és péksüteményt zabáló alkalmazottakat látok. tehát ez csak igénytelenség és lustaság, semmi más.
a „betegek, hormonzavarosak” kamudumát is hagyják már, statisztikák szerint a kövérek alig 3%ának van ilyen baja.
persze kifogást keresni mindig könnyebb, mint szembenézni azzal, hogy lusta disznók vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!