A túlsúlyos, telt idősebb nők zöme miért pénztáros ülő munkát végez? 24/F
Nos hát ez érdekes volt. Találtam 1 túlsúlyos, telt tőlem fiatalabb pénztáros lányt az egyik nagy áruházban. Amikor bementem hozzá épp nem dolgozott, de a munkatársa megadta az elérhetőségét. Pénteken Felhívtam. Majdnem 3 percig beszélgettünk. 18 éves a lány és ugyanabban a városban lakik, ahol én. De itt jön a rossz: azt mondta, hogy barátja van és nem érti, hogy nekem a munkatársa (akitől megtudtam a nevét és a számát) miért mondta azt róla, hogy szingli. Meg volt hatódva és illetődve mert nagyon cuki és visszahúzódó hangon beszélt. A végén mondtam neki, hogy hátha lesz valamikor esélyem és nagyon reménykedem benne erre ő ezt mondta: "nagyon aranyos vagy, nem ígérek semmit"
Mostantól mitévő legyek? Nekem tényleg nagyon tetszik ez a lány és együtt akarok vele lenni. Mit tudok tenni ennek érdekében?
Szerintem elöbb kezdtek dolgozni és alatta híztakel.
És ha ők sem csinálnák akkir végül nem maradna aki ülőmunkát végez,mert mindenki menne kapálni hogy egészséges kegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!