Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj a párommal?

Mi lehet a baj a párommal?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, van feleségem, aki Ukrán nemzetiségű, van egy 9 hónapos közös kisfiunk.

A feleségemről lenne szó...

Egy nagyon ápolt és tiszta lányról van szó. Soha nem éreztem rajta kellemetlen szagot, amíg együtt voltunk. A terhesség közepe felé még éltünk nemi életet. És egyik napról a másikra észrevettem, hogy extrém szagos odalent... Éreztem már halszagot, aki felfázott stb. Ez teljesen más, a terhesség óta fennáll és én gyáva vagyok neki szólni. Nem tudom, hogy a francba nem veszi észre magán,pedig tényleg nagyon ápolt lány és figyel a tisztálkodásra. Amikor lefürdik, közvetlenül utána nem lehet érezni a szagot, de pár órával az aktus után, pl reggelre nagyon büdös az én makkom is. És teljesen irritált, piros és forró. Pl ha 2-3 órával azután fekszünk le, amikor fürdött, én már rajta is érzem. Kivétel, ha pont akkor fürdött. Az erős irritáció nekem el múlik kB 2 nap múlva, de utána is érzem a szagot magamon is. És piros kis foltok vannak a makkomon és olyan állandóan mintha ki lenne ázva, ráncos és össze van menve. Szex után pedig extrém piros és ég. Nem hiszem hogy ő nem érez semmit magán... Nagyon idegesítő de gyáva vagyok szólni neki. Nagy baj szerintem nem nagyon lehet, mert elvileg terhességkor vannak szűrések nemibetegségekkel kapcsolatban. Mit kellene vennem? Állítólag a gomba az nem büdös. Fogalmam sincs, segítséget kérek tőletek

2022. aug. 10. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnék nemi betegségre, de nyilván lehet erre is majd szűrést csinálni. Első körben nőgyógyászra van szüksége, a jelenlegi problémája valószínűleg egy szimpla kevert fertőzés, amit rajtad is kezelni kell, hogy egymásnak ne adjátok oda-vissza.
2022. aug. 10. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyász egyszerűbb lehet elsőre, de ha nem oldódik meg a probléma, a többi szakrendelésre is mehettek.
2022. aug. 10. 20:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha bélflóra borul attól is lehet a hüvelybe bakteriális fertőzés. De vizsgálat kellene?
2022. aug. 10. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként nem hiszem el, hogy nem érzi.

Ha annyira erős, mint írod, kizárt, hogy ne tűnjön fel neki, szinplán nem akar vele foglalkozni, mert kellemetlen ilyennel orvoshoz menni.

2022. aug. 11. 10:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#14: A kérdező szerint már az asszony terhessége alatt megvolt a probléma. Terhesség alatt elég sűrűn nézi orvos, nekik nem kellett volna, hogy feltűnjön valami?
2022. aug. 11. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!