Mi lehet a baj a párommal?
25 éves férfi vagyok, van feleségem, aki Ukrán nemzetiségű, van egy 9 hónapos közös kisfiunk.
A feleségemről lenne szó...
Egy nagyon ápolt és tiszta lányról van szó. Soha nem éreztem rajta kellemetlen szagot, amíg együtt voltunk. A terhesség közepe felé még éltünk nemi életet. És egyik napról a másikra észrevettem, hogy extrém szagos odalent... Éreztem már halszagot, aki felfázott stb. Ez teljesen más, a terhesség óta fennáll és én gyáva vagyok neki szólni. Nem tudom, hogy a francba nem veszi észre magán,pedig tényleg nagyon ápolt lány és figyel a tisztálkodásra. Amikor lefürdik, közvetlenül utána nem lehet érezni a szagot, de pár órával az aktus után, pl reggelre nagyon büdös az én makkom is. És teljesen irritált, piros és forró. Pl ha 2-3 órával azután fekszünk le, amikor fürdött, én már rajta is érzem. Kivétel, ha pont akkor fürdött. Az erős irritáció nekem el múlik kB 2 nap múlva, de utána is érzem a szagot magamon is. És piros kis foltok vannak a makkomon és olyan állandóan mintha ki lenne ázva, ráncos és össze van menve. Szex után pedig extrém piros és ég. Nem hiszem hogy ő nem érez semmit magán... Nagyon idegesítő de gyáva vagyok szólni neki. Nagy baj szerintem nem nagyon lehet, mert elvileg terhességkor vannak szűrések nemibetegségekkel kapcsolatban. Mit kellene vennem? Állítólag a gomba az nem büdös. Fogalmam sincs, segítséget kérek tőletek

Mi az hogy nem mersz neki szólni? A feleséged baszki, gyereketek is van.
Szólj neki, mert úgy tűnik mégse annyira ad a higiéniára, ha annyira nem képes, hogy elmenjen egy orvoshoz ezzel. Lehetetlen, hogy ő nem érzi, hogy baj van.

Rendben, szólok neki, de hova kell ilyenkor fordulni?
Kicsit cikinek tartom a háziorvosomnak ezt beadni. Nincs vmi névtelen szűrés vagy bármi? Vizsgálat soron kívül? Fizetek bármennyit, csak ne legyen ennek olyan hosszú procedúrája... Esetleg együtt menni valahová? Az lenne a legjobb

Nők mehetnek a nőgyógyászhoz, férfiak az urológushoz, a nemibeteg gondozó nyitva áll mindenki előtt, STD szűrést végeznek magánban is. Ezek nem beutaló kötelesek, nem kell hozzá beavatni a háziorvost.
Az ember a saját szagát nem érzi általában! A parfümöt is max. 5 percig érzi, aki magára fújta, más meg fél nap múlva is észreveheti rajta. Nem igénytelen ettől senki.
Egy várandóst nem vizsgálnak mindenre, ráadásul az a tapasztalatom, hogy minden panaszt rákennek a terhességre, úgyhogy érdemes addig nyomozni, amíg valamelyik orvos meg nem mondja, hogy mi ez és hogy lehet tőle megszabadulni.

Megbeszéltem vele, pont most
Csak nem tudom melyik opció lenne a legkönnyebb. Nemibeteg gondozó, vagy nőgyógyász. Sztem a nőgyógyászat kevésbé pontos szűrést tud csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!