Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj a párommal?

Mi lehet a baj a párommal?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, van feleségem, aki Ukrán nemzetiségű, van egy 9 hónapos közös kisfiunk.

A feleségemről lenne szó...

Egy nagyon ápolt és tiszta lányról van szó. Soha nem éreztem rajta kellemetlen szagot, amíg együtt voltunk. A terhesség közepe felé még éltünk nemi életet. És egyik napról a másikra észrevettem, hogy extrém szagos odalent... Éreztem már halszagot, aki felfázott stb. Ez teljesen más, a terhesség óta fennáll és én gyáva vagyok neki szólni. Nem tudom, hogy a francba nem veszi észre magán,pedig tényleg nagyon ápolt lány és figyel a tisztálkodásra. Amikor lefürdik, közvetlenül utána nem lehet érezni a szagot, de pár órával az aktus után, pl reggelre nagyon büdös az én makkom is. És teljesen irritált, piros és forró. Pl ha 2-3 órával azután fekszünk le, amikor fürdött, én már rajta is érzem. Kivétel, ha pont akkor fürdött. Az erős irritáció nekem el múlik kB 2 nap múlva, de utána is érzem a szagot magamon is. És piros kis foltok vannak a makkomon és olyan állandóan mintha ki lenne ázva, ráncos és össze van menve. Szex után pedig extrém piros és ég. Nem hiszem hogy ő nem érez semmit magán... Nagyon idegesítő de gyáva vagyok szólni neki. Nagy baj szerintem nem nagyon lehet, mert elvileg terhességkor vannak szűrések nemibetegségekkel kapcsolatban. Mit kellene vennem? Állítólag a gomba az nem büdös. Fogalmam sincs, segítséget kérek tőletek

2022. aug. 10. 18:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

Mi az hogy nem mersz neki szólni? A feleséged baszki, gyereketek is van.

Szólj neki, mert úgy tűnik mégse annyira ad a higiéniára, ha annyira nem képes, hogy elmenjen egy orvoshoz ezzel. Lehetetlen, hogy ő nem érzi, hogy baj van.

2022. aug. 10. 18:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez egyértelműen valami fertőzés, amit kezelni kell.
2022. aug. 10. 18:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Fertőzés.. Jobb ha szólsz, mert elkaphatod te is. Meg milyen házasság ez hogy nem mered neki ezt mondani? Nem kell bunkó lenni, szépen normálisan is el lehet mondani..
2022. aug. 10. 19:13
 4/15 A kérdező kommentje:

Rendben, szólok neki, de hova kell ilyenkor fordulni?

Kicsit cikinek tartom a háziorvosomnak ezt beadni. Nincs vmi névtelen szűrés vagy bármi? Vizsgálat soron kívül? Fizetek bármennyit, csak ne legyen ennek olyan hosszú procedúrája... Esetleg együtt menni valahová? Az lenne a legjobb

2022. aug. 10. 19:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ő elmegy nőgyógyászhoz.. Ott az orvos megnézi.. Ha úgy itéli akkor kap a partner is gyógyszert ez esetben te... Nem volt ilyenbe még részem. Csak hallottam hogy így működik a dolog. Ha nem akkor nyugodtan javítsatok ki. ☺️
2022. aug. 10. 19:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem lenne biztosabb egy komplett szűrés? Nekem volt előtte sok partnerem mielőtt össze jöttünk
2022. aug. 10. 19:33
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Nők mehetnek a nőgyógyászhoz, férfiak az urológushoz, a nemibeteg gondozó nyitva áll mindenki előtt, STD szűrést végeznek magánban is. Ezek nem beutaló kötelesek, nem kell hozzá beavatni a háziorvost.

Az ember a saját szagát nem érzi általában! A parfümöt is max. 5 percig érzi, aki magára fújta, más meg fél nap múlva is észreveheti rajta. Nem igénytelen ettől senki.

Egy várandóst nem vizsgálnak mindenre, ráadásul az a tapasztalatom, hogy minden panaszt rákennek a terhességre, úgyhogy érdemes addig nyomozni, amíg valamelyik orvos meg nem mondja, hogy mi ez és hogy lehet tőle megszabadulni.

2022. aug. 10. 19:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Akkor hívjak fel Pesten egy magán nemibeteg gyógyászatot és menjünk el 2en? Az lenne sztem a leg egyszerűbb megoldás
2022. aug. 10. 19:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg előbb a feleségeddel. Ha benne van, menjetek együtt, ha nincs benne, akkor menj el egyedül is. Úgy jelentkezz be, ahogy otthon megbeszélted.
2022. aug. 10. 19:50
 10/15 A kérdező kommentje:

Megbeszéltem vele, pont most

Csak nem tudom melyik opció lenne a legkönnyebb. Nemibeteg gondozó, vagy nőgyógyász. Sztem a nőgyógyászat kevésbé pontos szűrést tud csinálni.

2022. aug. 10. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!