Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel mosod magad alul ?

Mivel mosod magad alul ?

Figyelt kérdés
Intim mosóval vagy sima tusfürdővel?

2022. aug. 9. 20:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Ha évszázadokon, sőőőőt, évezreken át jó volt a sima víz ill. szappan, akkor feltételezve, hogy itt vannak értelmes emberek (is), gondolhatunk arra ESETLEG, h ez színtista biznisz? 🤔🤔 Csak mert csak a lactacydnak van 20 féle ilye bisz-basza Magyatországon...

Hát még a többi országban...

Hát még a többi márkának...

Dollármilliókról lehet itt szó. ((Nem érdekel a politika és a gazdaság egyébként.))

2022. aug. 10. 11:44
 12/19 anonim ***** válasza:
* ilyen
2022. aug. 10. 11:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Sima illatmentes tusfürdővel. A nőgyógyászom ezt javasolta
2022. aug. 10. 12:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Canesfresh intimmosakodóval. Már évek óta használom, semmi bajom tőle. Nekem ez a legjobb. Régen vettem valami olcsó szart, az tényleg rossz volt.
2022. aug. 10. 19:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Vannak szintetikus, savas kémhatású szappanok.
2022. aug. 17. 17:32
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

Hát a 16-os válaszomnak így most nincs túl sok értelme, remélem, majd törlésre kerül.

Egyébként volt egy korábbi válaszom. Egy angol nyelvű cikket hoztam, ahol egy nőgyógyász azt javasolja, hogy szappant használjunk, normál szappant.

Aki tud angolul, annak ajánlom a cikk elolvasását, nagyon rövid.

[link]

Kár, hogy törölték ezt a korábbi válaszomat, mert ott fordítógéppel lefordítottam a vonatkozó mondatokat.

2022. aug. 18. 09:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak fordítógéppel megy? Nem azért törölték, hanem a bankkártyás írásod miatt.
2022. aug. 18. 10:47
 18/19 anonim ***** válasza:

17

Neem, ti. angol szakon végeztem és egy évig az Amerikai Egyesült Államok ösztöndíjával voltam Amerikában. Csak fordítani nem tudok olyan jól, mint a deepL. De a korrektúra már megy, tehát meglévő szövegeket át tudom nézni és javítani tudom (néha javítani kell, ritkán).

Egyébként nem ezért törölték, hanem azért, mert vki napok-hetek (hónapok) óta éjfél körül lepontozza a válaszaimat (másokét is, ha jól látom) és kedvesen beírta, hogy "takarodj".

Ezek után kértem moderációt, talán érthető okokból.

2022. aug. 18. 11:11
 19/19 anonim ***** válasza:
* a meglévő
2022. aug. 18. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!