Hogyan/mivel mosakodtok intim testrészen?
Mielőtt valaki azt gondolná, nem, nem egy perverz vén faszi vagyok, csak érdekelne, hogyan lehetek még higiénikusabb.
Én személy szerint kézműves kecsketej szappannal (ezt ajánlották, viszont nem tudom jó-e) vagy tus/habfürdős vízzel szoktam. Előtte intim mosakodóm volt, de olvastam olyasmit, hogy felviszi a PH értéket, már nem emlékszem pontosan, ezért azt elhagytam.
Szóval értelmes válaszokat és tanácsokat szívesen várok :)
Intimmosakodót használok. Nem viszi fel a PH-t, hiszen pont arra lett kifejlesztve, hogy ne borítsa. Be van állítva az ideális PH értéke.
Ilyen kérdéseknél mindig a sárga földig vagyok pontozva ezért, de én biztos nem merném sima tusfürdővel vagy szappannal mosni, mert azok nagyon lúgosak. A hüvely pedig savas, nem tesz jót neki.
33 éves vagyok és soha életemben nem volt semmilyen intim fertőzésem vagy gombám. Hiszem hogy ez is rengeteget hozzátesz, nem hagyom hogy felboruljon a PH egyensúly.
A szappan pont, hogy nem jó az intim területre.
Intim lemosóval kell megmosni a nagyajkakat, kisajkakat. A hüvelyt SEMMIKÉPPEN sem kell mosni.
Én a dm saját márkás, Jessa parfümmentes intim lemosót használom. Nem is kaptam el évek óta semmilyen fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!