Miért van kellemetlen szaga a fenekemnek? Talán nem jól mosakodok? Ti hogy mosakodtok arrafele?
Figyelt kérdés
Sajnos rögtön zuhanyzás után is néhány perccel kellemetlen szagú.. Nem tudom miért:(2021. ápr. 28. 09:59
1/12 anonim válasza:
Nem jól mosod. Tusfurdovel most meg a farpofak között aztán mosd ki zuhanyal
3/12 A kérdező kommentje:
lactacydos intim mosakodóval jó? mert azt olvastam, hogy ezek az illatosított tusfürdők nem jók. ez igaz?
2021. ápr. 28. 10:27
4/12 anonim válasza:
Ez nem igaz. Én tusfurdovel mosom és nincs kellemetlen illat. De azzal is jó
5/12 anonim válasza:
Én intim mosakodóval is megmosom és utána tusfürdővel is.
Rendesen mosd meg a lyuknál is.
6/12 anonim válasza:
Jó reggelt mindenkinek! Ez szórakozik, emberek!!!!!! Mosakodás után tán az orrát a fenekébe tolja és szagolgat? Ez beteg!!!
7/12 A kérdező kommentje:
nem szorakozom. egy ido utan feltunik az emberek :)
2021. ápr. 28. 11:53
8/12 anonim válasza:
Akkor adjál rá választ, hogyan ér az orrod a seggedhez mosakodás után.
9/12 A kérdező kommentje:
sebeszeti beavatkozasom volt nemreg a fenekem kornyeken. kotozni kell a sebem.
most boldogga tettelek?
2021. ápr. 28. 11:57
10/12 anonim válasza:
Igen, abszolút boldog vagyok:-((( Te pedig rendkívül buta ha nem jön össze az agyadban akkor a miértje a kérdésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!