Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Bűzös, kellemetlen...

Lányok! Bűzös, kellemetlen szellentések peteérés idején?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak én küzdök néha ilyesmivel? :D

Menzeszkor is szokott nekem lenni ilyen jellegzetes, erős szaga sajnos. De most ovulációnál járok (15.nap) és 2 napja valami iszonyatos.. Mintha tojást ettem volna, pedig nem is.

Nálatok szokott ilyesmi lenni, ez normális?

#peteérés #szellentés #bűzös szellentés
2021. ápr. 2. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
A felfújódás lehet emiatt, de a szag mindenképp az étkezésed következménye.
2021. ápr. 2. 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs mi olyat ehettem..

Májgombóc levest ettem, abban krumpli és répa volt. Ezen kívül étcsokit, marhahúst hasábburgonyával, illetve vacsira pirítóst egyszerű felvágottal.

Vagy a hús lehet a ludas? Mert úgy hallottam főleg a vörös húsok tudnak büdöset okozni.

Akkor mondjuk menzeszkor nem tudom nekem mitől szagosabb akkor sem eszek semmi olyat :D

2021. ápr. 2. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyen osszefugges semmikepp sincs a ketto kozott.
2021. ápr. 2. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor valószínű csak véletlen (:

ha belegondolok, inkább mensinél szokott csak tényleg ilyenem lenni.

Abban viszont van összefüggés! Aki nem hiszi, nézzen utána :D

2021. ápr. 2. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fogok finomkodni, nekem úgy felborìtja az az átok az emésztésem hogy nem csak szél van de annyi és olyan állagú rakomàny is amennyit biztosan nem ehettem.
2021. ápr. 2. 20:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Na akkor mégis van akire szintén így hat ez az időszak is :D

Azóta egy barátnőm mesélte nekem, hogy ő ovu és menzesz idején is enyhén fosik.. Sőt ő volt hogy mensikor szegény hányt is, mondjuk az már nekem durván hangzik.

2021. ápr. 3. 07:51
 7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező. Nekem ovulacio elött 3-4 nappal iszonyat puffadas, rengeteg szellentès van. Ovu utan elmulik. És menzeszkor kezdődik minden elöröl. Nagyon figyelek arra mit eszem iszom… és mègis mindig minden honapba ez megy…
okt. 22. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!