Méhkaparás utáni menstruáció?
Akinek rendszeres menstruációja volt kaparás előtt, leírná, hogy műtét után, hogy alakult az első menstruáció? Szóval, hogy akkor jött meg, amikor műtét nélkül kellett volna? A ciklus melyik részében történt a műtét? Nekem középidőre esett a műtét, de ugye a nyálkahártyát lekaparták, természetesen meg menstruáció idején történne a méhnyálkahártya leválása, így nem tudom, mire számítsak. Vajon, újra kezd termelődni és 2 hét múlva megjön, és leválik, amennyi leválik, vagy úgy veszi a szervezet, minta most lett volna menstruációm és kezdődik egy új ciklus, tehát 1 hónap múlva?
Tudom, miért nem kérdeztem, az orvost. Hát, szívesen megtettem volna, ha lehetett volna, de az nem az a hely...Most ebbe ne menjünk bele. Tapasztalatokat várok. Köszönöm, ha segítesz.
Tippelek: vérezni fogsz a szokásos időben, vagy pár nappal később mint amúgy lenne.
A menstruáció nem azért van, mert "már túl vastag" a hamréteg. Hormonális változás indítja meg, olyankor a progeszteron-ösztrogén arany megváltozik (progeszteron szint meredeken csökken, ösztrogén szint nő). Nem látom okát hogy ez most máshogy legyen, hacsak nem hormonalisan aktív valamilyen furcsa módon a méh nyálkahártya. Mármint úgy általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!