Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacio elso napjan, nem...

Menstruacio elso napjan, nem tudok jarni annyira rosszul vagyok, normalis ez?

Figyelt kérdés

Par napja menstrualok, elso nap annyira fajt a hasam, hogy nem tudtam felulni. Ment a hasam, hanyingerem volt, szedultem, nem tudtam jarni. Nem gorcsoltem csak annyira fajt hogy majdnem belehaltam

Fekudtem es nyogtem kb mintha szulesi fajdalmaim lettek volna

En meg egy ilyen napot nem birok ki, milyen gyogyszert javasoltok ami eros fajdalomcsillapito es biztos hogy segit?

Normalis egyaltalan hogy ennyire faj? Még a levegovetel is fajt, annyira rosszul voltam hogy még szerencse hogy el tudtam aludni. Bevettem 5 nospat es mire felkeltem 1 orara jobb lett..

Normalis ez? Vagy valami bajom van?

21-22-23 naponta jön meg

2022. aug. 9. 00:03
A kérdező szavazást indított:
Normalis
Beteg vagyok
17 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
23 eves vagyok és kb 9 eves korom ota menstrualok
2022. aug. 9. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Nőgyógyászhoz látogass el! Gondolom még nem voltál, nem olyan vészes, csak az ember nehezen veszi rá magát! Például nekem kényelmesebb egy nővel ezekről a dolgokról beszélni, hátha neked is könnyebb!

Semmiképpen nem normális, hogy ilyen fájdalmaid vannak, sőt az sem hogy doboz számra eszed a fájdalom csillapítót!

Inkább a problémádat kellene kezelni, arra kapsz kezelést és elviselhetőbbé teszi ezt az időszakot!

Jobbulást!

2022. aug. 9. 00:22
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

Nem normális. A nospa magában semmit sem ér, vedd be a szokásos fájdalomcsillapítódat, ami fejfájásra is hat neked, plusz 2 nospát.

A 21-22-23 napot hogy számolod? Ez alulról súrolja a normális határát, ami 21-35 nap. (Egy ciklus a menstruáció első napjától a következőt megelőző napig tart.)

Amúgy ha máskor nincsenek ilyen tüneteid, akkor lehet összeszedtél egy gyomorrontást, vagy fosós-hányós vírust.

2022. aug. 9. 02:00
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
21 naponta jön meg = nőgyógyász, amint elmúlt!
2022. aug. 9. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!