Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik a menstruációm 5 napja....

Késik a menstruációm 5 napja. Mi lehet az ok? lent folytatom

Figyelt kérdés
(28napos ciklusnak számolva) csináltam a 3 napon délután viszont az negatív lett. Vizes folyásom van. Nem védekezünk a barátommal mert babát szeretnénk viszont 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését! Mit gondoltok lehet baba vagy valami más állhat e mögött?! (Angliában élek)

2022. aug. 8. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Nono, hajnali éhgyomri:P szóval első vizeletből csinálj tesztet!! nekem is két nap különbséggel lett pozitív a második- viszont az is délutáni teszt volt ami érdekes.

:)

És írd meg hogy mi volt! :)

2022. aug. 8. 13:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Már nagyon várom a kis babucit ezért is nem akartam stresszelni.. úgy voltam vele ha nem hát nem.. erre itt olvasom hogy a baba jele lehet a vizes átlátszó folyás.. azt hittem meg fog jönni mert a nem várt nap előtt 3 napig fájt a mellbimbóm és görcsöket picit a hasam,de nem vészesen.. azóta sem jött meg..
2022. aug. 8. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
A semmitől is késhet. Lehet, hogy az ovu elcsúszott, ha nem jön meg pár nap múlva tesztelj újra, ha akkor is negatív engedd el ezt a hónapot. Rengeteg embernek felborul a ciklusa, ha babaprojektbe kezd.
2022. aug. 8. 13:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Holnap reggel azért csinálok még egy tesztet aztán jelentkezem☺️
2022. aug. 8. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem jó esélyed van rá.:) #1 a hcg-szint ilyenkor napról napra növekszik, ezek a tesztek azért jók..

Jelentkezz majd!!

2022. aug. 8. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Bár , ezek azért mensi előtti jelek is, szóval ötven-ötven százalék..előző voltam #5
2022. aug. 8. 13:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Az igazság hogy a nem várt nap előtt 3 nappal voltak a tünetek azóta néha kellemetlen érzést érzek a hasam alul így feszít..meg én nagyobbnak latom erzem a mellem de semmi más..kar találgatózni tudom..holnap minden kiderül 😉
2022. aug. 8. 13:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs baba, meglátjuk mennyit késik a menstruáció…🙈
2022. aug. 9. 07:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen..majd..:)
2022. aug. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!