Lovelove kérdése:
Tegnap észrevettem a mellem alatt 3 pattanásnak tűnő dudort.ha nyomom nem jön ki belőle semmi. Kicsit fáj ha fogdosom.25 éves vagyok. Szerintetek lehet mellrák vagy csak pattanás, esetleg egyéb? Ti tapasztalatok már hasonlót?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 23:53
1/13 anonim válasza:
Hol, a melled alatt? Mellbimbo alatti terület de a melleden vagy teljesen a már mellkas területen? (Kép csak a fontos részröl akár priviben?)
2/13 anonim válasza:
A melled alatt pattanás az pattanás, biztosan nem rák. Lehet beizzadtál a melltartó alatt, van ilyen, majd elmúlik, ne nyomkodd.
3/13 anonim válasza:
Először is ne pánikolj! Bőrből nő ki vagy a bőr alatt található? Melldaganat ritkán 3 egymást mellett levő dolog! Ha bőrkiütés akkor holnapra változni fog, ha nem akkor keresd fel a háziorvosod!
5/13 anonim válasza:
Csak nekem fura, hogy képet kértek?! Kicsit perverz, bár lehet, hogy most minden házi orvos itt rendel!
Inkább írd le pontosan mi az, hogy néz ki, mekkora, milyen a tapintása.. stb!
7/13 anonim válasza:
5-ös Nyilván aki képet kér, az egy nyáladzó pasas!
8/13 anonim válasza:
#5: Egy háziorvos nem lehet perverz?
9/13 anonim válasza:
Nyár van, beizzad, normálisak ezek a pattanás jellegű foltok. Ne piszkáld, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!