Mik a tapasztalatok a Dienille nevü fogamzásgátlóról?
Belaráról készülök váltani,mert émelygést,hasfájást,mellfeszülést,pattanásokat okozott.
A Dienilleről olvastam,hogy jó hatással van a bőrre,amellett megszünteti ezen problémákat is.
Én is ezt a fajta gyógyszert szedem, velem igazából csodát tett. Az első 1,5-2 hét borzalmas volt (mikor el kezdtem szedni), mivel folyamatosan fájt a fejem, a gyógyszerek se mulasztották el, émelyegtem, hányingerem volt, de ha azt nézed, ez teljesen normális, hiszen felborul a hormonháztartásod.
Nőgyógyász írta fel nekem ezt a gyógyszert, előtte 5 éven keresztül küzdöttem a menstruációs fájdalmakkal (nem viccelek, 1 éven keresztül kivizsgálás, majd egy éjszaka felkeltem és a sürgősségire kerültem, aznap meg is műtöttek), de igazából mindent ennek a gyógyszernek köszönhetek, azóta minimális mértékben fáj a ,,menstruáció", mert ugye valójában ez un. művérzés, mivel nincs peteérés. Szóval bátran ajánlom!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!