Az elölről hátra sorrend csak WC-zés után fontos, vagy zuhanyzáskor is?
Ha zuhanyzáskor először beszappanozom elöl a nemi szervemet (tudjátok, mire gondolok), majd a fenekemet is, de utána a kezem segítségével öblíteni visszamegyek előre, akkor kaphatok fertőzést, ha mindkét kézzel benyúlok elöl öblíteni? Vagy jobb, ha csak azzal a kézzel öblítek elöl, amelyik kezem nem volt előzőleg a fenekemnél?
(általában mozgatható zuhanyfejet használok, ott eleve egy kéz van csak szabadon, de ma például rögzített alatt zuhanyoztam, ezért jutott eszembe a kérdés)
Benyúlsz? Wtf?! Minek nyúlsz be?!
Szappanozni is csak óvatosan, mértékkel. Benyúlni meg tilos, öntisztuló, így szétcseszed a hüvelyflórádat.
Nem, a hüvelybe nem nyúlok be. Bocsi, félreérthetően írtam. Puncit akartam először írni, de nem akartam így nevezni, így nemi szervet írtam. Tudom, hogy a hüvelybe nem szabad nyúlkálni.
Lehet, nem a benyúlni a legjobb szó, mindenesetre a nagyajkak belső részét, illetve a kisajkak között meg szoktam mosni, és utána öbklítéskor az ujjaimmal is odanyúlok, hogy lemosódjon a szappan.
Csak nem tudom, mennyire jóü fertőzés szempontjából, ha azzal a kezemmel is öblítek elöl, amelyikkel a végbélnyílásomat mostam pár másodperccel azelőtt. Talán jobb, ha a másik kezemet használom csak elöl, mert egy kéz is elég ehhez.
Vagy esetleg elöl szappanozok és rögtön öblítek is, majd megfogom még egyszer a szappant, és hátul ugyanígy szappanozás majd öblítés.
Tudom, kissé túlbonyolítom, de nem tudom, hogy helyes :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!