Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rossz sorrendben vettem be 3...

Rossz sorrendben vettem be 3 napon keresztül a Milligest fogamzásgátlót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 színű tabletta van, az első 6 sárga, utána

5 fehér, végül

10 zöld.

Az történt, hogy az első napon, mikor kezddni kellett volna a sárgákkal, a zölddel kezdtem, és ma, a harmadik után vettem észre, hogy rossz oldalról kezdtem el... Kérlek, aki tudja, mivel tudom orvosolni, azon túl, hogy ne legyek balfasz, írja le!

Nagyon köszönöm előre is!

2020. nov. 25. 09:35
 1/6 Angel3000 ***** válasza:
86%
Szia, az a lènyeg, Hogy most egy darabig használjatok gumit, Mert valószinû nincs kellô vèdettsèged, Mert rosszul Vetted be a gyógyszereket. Nagyon oda kell figyelni a Gyógyszer bevètelre!
2020. nov. 25. 09:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez egyértelmű. Az érdekel, hogyan tudom korrigálni a közeljövőben. Mikor, hogy kezdjem el szedni normálisan?
2020. nov. 25. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szedd be a 10 zöldet, utána vegyél elő egy új csomagot és abból is szedd be a 10 zöldet. Így valószínűleg nem lesz mellette áttöréses vérzésed és teherbe sem fogsz esni.

Utána tartsd meg a szokásos szünetet és kezdj el egy új levelet normálisan. (Így persze nyilván két levél narancs és fehér tablettái mennek a "kukába", de hát ez van.).

2020. nov. 25. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
En felhívnám az orvosomat. O ismer teged, o tud biztosat mondani.
2020. nov. 25. 11:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Reméljük minden rendben lesz, azért nem fogunk veszélyesen élni addig, míg nem tisztul meg a kép. :)
2020. nov. 25. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

"Ő ismer téged".

Nem a beteget kell ehhez ismerni, hanem a tabletta működését és összetételét.

A zöld szemekben van a legnagyobb gesztagéntartalom, ami a vérzést akadályozza meg. Ha bevesz olyat, amiben alacsonyabb (ahogy a másik 2 színűben), akkor jó eséllyel vérzése fog jelentkezni.

Ezért javasoltam, hogy a zöldet szedje egész levél alatt. A terhesség ellen így is véd, hiszen az egyfázisú tabletták is így működnek, és jó eséllyel vérezni sem fog.

2020. nov. 25. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!