Esemény utáni tablettának mik a mellékhatásai?
A párommal csak és kizárólag óvszerrel szeretkezünk. Most elsőnek és jóideig utoljára szeretnénk nélküle is. Ez, hogy időben kihúzni ez megöli szerintem a romantikát és nem biztonságos. Szóval nem akarunk időben kihúzósat játszani. Ezért gondoltunk az esemény utánira. Kérdéseim a következőek:
Mennyire biztonságos?
Mik a mellékhatások?
Annyit még hogy 16 éves vagyok (tudom fiatal, de nem kérek azokból a válaszokból, hogy “inkább menj homokozni” stb..) és cukorbeteg. Lehet valami káros kihatása a betegségre nézve?
Köszönöm az inteligens válaszokat.
16/L

A hatékonysága 80-85%-os. Mivel nagy adag hormon hónapokra, évekre összezavarhatja a hormonrendszert. Ezt úgy kell elképzelni, hogy elkezdhetsz össze-vissza vérezni, vagy hónapokra elmarad a menstruáció.
Mivel eleve kamasz vagy és a hormonrendszered sem biztos, hogy eleve beállt, nagyon rossz ötlet, amit kitaláltatok, egyáltalán nem éri meg ilyesmivel kísérletezni. Nem annyival nagyobb élmény az óvszer nélküli együttlét, mint amit a szervezetedben ez okozhat.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!