Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ennyitől lehetséges egy...

Ennyitől lehetséges egy terhesség?

Figyelt kérdés
A barátom simogattam a boxeren keresztül, nem ment el mert nem volt nedves (max lehet az a pár csepp előváladék volt), aztán én a fehérneműm igazitottam meg azzal a kézzel kb 3-4 perc múlva, illetve később amikor lecsereltem a fehérneműt,és megtöröltem magam,az ujjam egy kicsit belement ez még később történt meg és hozzá egyébbként már nem nyúltam.Idiota kérdés, de túl gondoló vagyok. Ugye csak a normális aktus illetve ha tényleg telibe nyomtam volna váladékot lehetek terhes?

2022. júl. 28. 17:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz terhes ennyitől.Akkor leszel ha védekezés nélkül szexeltek és felkerülnek a spermiumok ahol képesek összetalálkozni a petesejttel.Sőt mondok még valamit,sokszor még több hónap védekezés nélküli együttlétből sem fogan meg egy terhesség.Manapság ez a leggyakoribb persze nem lehet általánosítani.
2022. júl. 28. 17:30
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Jajjj.....

Hogy tud véletl3nül bemenni az ujjad a hüvelyedbe??

2022. júl. 28. 17:31
 3/14 A kérdező kommentje:
Megtöröltem 😆 mert nedves volt
2022. júl. 28. 17:34
 4/14 A kérdező kommentje:
1# köszönöm szépen a választ, igen én is gondoltam erre hogy akik direktben szeretnék se jön össze elsőre, meg ilyenek. Csak állandóan van sok ilyen mende monda 😅 hogy a legkevesebb semmitől, szinte a levegőből lehet terhes az ember. Ilyen olyan tanulmányokkal fűszerezve aminek a fele tuti kamu. Azt én pedig alapjáraton minden szarert aggódom típus vagyok 😅, és az ilyen kétségbe von egy kicsit ha kamu is
2022. júl. 28. 17:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetsz. A spermiumok nem tudnak átverekedni a boxeren, és a hüvelybe sem tudnak felszaladni.
2022. júl. 28. 17:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Backfire nevű felhasználó ne privizgessen!
2022. júl. 28. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Miért?Mit írt neked 6-os?
2022. júl. 28. 18:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Már kb harmadszor ír, mindig ilyen szex témájú kérdés alatti valaszomra. H akarna valamit kérxezni....

Tiltani fogom.

2022. júl. 28. 18:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát ez komoly 😅, általában a kérdezőt szokták piszkálni (ha hülyeséget ír ha nem hülyeséget)
2022. júl. 28. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes nyugodj meg 😃
2022. júl. 28. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!