Terhesség? Szerintem ennyitől esélytelen (info lent)
szerintem huvelyfertozesed van.Szedtel vlm gyogyszert?
Egy het mulva ismeteld meg a tesztet.Nagyon keves esely van ra.Szinte semmi.
Felelőtlen vagy, neh haragudj!
Már az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat, amitől teherbe is eshetsz-persze kisebb az esély rá, de nem 0.
Hány napja késik?
február 12.én kellett volna megjönnie.
tudom, hogy felelőtlen voltam :S
16 évesen védekezés nélkül szexelsz. Gratulálok, igazán érett és felelősségteljes viselkedés.
Igen is teherbe lehet esni ennyitől. Bár ha negatív volt a teszt, akkor valószínűleg megúsztad.
De azért csinálj még egyet.
A hüvelygombádat meg kezeltesd ki normálisan, é a párodnak is kérj vmit,mert különben visszafertőz.
Máskor meg használjatok gumit.
Jah, bocs. Meg kellene simogatni a fejét, amiért 16 évesen ennyi esze van? Igen is le kell szólni, hátha tanul belőle vmit. Nem a kezét fogni, hogy jajj, csináljad csak így, nem lesz baj.
Egyébként értelmesen is hozzászóltunk, szóval be lehet fogni. Egyébként is azt írunk amit akarunk.
köszönöm a válaszokat, mindenféleképp tanultam a dologból..
biztonság kedvéért csinálok még 1 tesztet de szerintem 3hét után kimutatta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!