Tényleg létezik ilyen? Teherbe lehet esni ennyitől?
Én úgy tudom hogy csak behatolással, de egy lány állítja, hogy annyitól teherbeesett hogy pucéran összebujva aludt a párjával. Szex nem volt. Szerinte előváladék kenődhetett a nyilásához, ahonnan egy spermium bejuthatott.......
Komolyan ilyen modern már ez a világ hogy elég együtt aludni, összebújva, pucéran, aktus sem kell hozzá?
Jaja simán! Én úgy letten terhes, hogy előttem a buszon egy férfi ült azon a helyen ahová èn leültem! Nyár volt, rövid szoknya volt rajtam...
Nem kell ám mindent elhinni 😒
14 vagyok. Nekem azt tanitották életképes spermiumnak kell bejutni és találkozni a petrsejttel. Ahhoz hogy a spermium meg bejusson aktus kell.
Még nem élek nemi életet, de barátom van és mi igenis akarunk összebújva pucéran aludni.
Akkor kamuzott a lány, ugye? Én tudom jól és nyugodtan aludhatunk mi is úgy.
Igen, te tudod jól.
Be kell jutnia a spermiumoknak, nem tudnak akárhonnan "felvándorolni" a megfelelő helyre maguktól...
7 ezt poénnak szántad?
Köszönjük, tudunk magunkon uralkodni, probálkozunk de azt mindig felelőség teljesen, önuralommal.
Tudom hogy az előváladéktól is lehet gyerek, azért kell mindig ovszer mégha el sem élvez.
A lényeg hogy ha a nyíláshoz is kenődik egy kis előváladék akkor sem lehet baba. Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!