Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vékony csík jelent meg a...

Vékony csík jelent meg a terhességi teszten az idő lejárata körül/után. Ez terhesség vagy nem? Közvetlenül utána 2 másik tesztet is csináltam (más márkákkal) és azok negatívak lettek. 4 napja késik...

Figyelt kérdés

2022. júl. 28. 15:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. Tudom, h ez a megoldás, csak azért na....:D kíváncsi vagyok a véleményekre, tapasztalatokra. De köszönöm a gyors választ és a segítséget :)
2022. júl. 28. 15:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Az én tesztem nem ilyen volt és ugyanez mint a tiéd.Fotózd le légyszi újra vaku nélkül vagy nem tudom használtál e mert ez szürke tényleg igaz amit valaki írt.Az enyém ilyen volt:

[link]

Nem hencegésnek linkeltem be mert sajnos missed ab lett a vége.Délutáni vizeletből készült.

2022. júl. 28. 15:43
 13/20 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a kép tényleg nem adja vissza, de az tuti, hogy élőben a csík nem szürke, hanem kék, mint a kontroll is, csak sokkal vékonyabb.

A te teszted valóban sokkal erősebb eredményt mutatott, ha ilyen lenne az enyém, nem is merülne fel benne kérdés.

Sajnálom a veszteséged.

2022. júl. 28. 15:56
 14/20 A kérdező kommentje:
[link] egy másik kép, amin talán látszik, hogy kék színű a csík
2022. júl. 28. 15:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen,az a másik kép jobban visszaadja.Nézegesd 2-3 naponta és kiderül.
2022. júl. 28. 16:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ! :)
2022. júl. 28. 16:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Tesztelj újra!:)

Egyébként nem elszomorításként írom, ne így legyen, ez csak az én személyes tapasztalatom, de nekem pár hónapja ugyan ez a teszt ugyan ilyen pozitívat mutatott, és sajnos 6 nap késes után megjött…erős vérzés nagy fájdalmakkal… valószínű elkezdődött valami de a természet közbeszólt…

Ismétlem ezt nem bunkóságból írom!

2022. júl. 28. 17:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

17#

2022. júl. 28. 17:15
 19/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csak, hogy kerek legyen a történet: Megjött a menstruációm, ugyanolyan erősséggel, mint szokott.

Biztos vagyok benne, hogy a teszten időn túli száradási csík jelent meg, mivel az utána elvégzett tesztek (amik közül volt nagyon érzékeny is) mind negatívak lettek.

Szóval, ha valakinek ilyen, vagy ehhez hasonló eredménye születik, én is csak azt tudom javasolni, hogy csináljon még pár tesztet, hogy biztos legyen a dologban. Ill. bár előfordulhat, de elég ritka, hogy terhesen semmilyen tünet nem jön elő, és nálam ez szintén így volt.

Köszönöm mégegyszer a segítő válaszokat :)

Mindenkinek sok sikert a babákhoz :)

2022. júl. 31. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Ahogy sejtettem.Ennél a tesztnél nem ilyen a pozitív.Sajnálom!Legközelebbre sok sikert!

2022. júl. 31. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!