Vékony csík jelent meg a terhességi teszten az idő lejárata körül/után. Ez terhesség vagy nem? Közvetlenül utána 2 másik tesztet is csináltam (más márkákkal) és azok negatívak lettek. 4 napja késik...
Kép a link alatt: [link]
Élőben sötétebb, határozottabb a csík, csak nagyon vékony....
Szia!
Nem, dél körül csináltam őket, de előtte csak egy bögre teát ittam, kb 2 dl lehetett. Tudom, hogy legjobb reggel, de olyan teszteket csináltam, amik elvileg már a menstruáció kimaradása előtt mutathatnak eredményt én meg már bőven utána vagyok.
Ez biztos? Mármint nem fals pozitív amiatt, mert időn túl mutatta? A leírásban az szerepel, hogy 10 perc után már kuka, ez pedig kb olyan 15-20 perc környékén jelent csak meg....
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, csak még aktívan nem vagyunk rajta a baba projekten (bár ellene se) :D most vagyunk a "még pár hónapot várnánk vele" fázisban, mert 2 hónap múlva lesz a lagzink XD (már házasok vagyunk)
Szerintem ez is negatív, ha ráközelítek csak szürke a reagens szélénél.
Pár nap múlva ismételd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!