Beàgyazódàs közvetlenül a menstruáció előtt. Lehetséges?
Szeretnék kisbabàt, de a ciklusom eléggé rendszertelen. Ha a ciklusom hossza megegyezik az előző havival,akkor kb 2-3 nap múlva lenne esedékes a vérzés.
Már a 32. napnàl tartok,mellfeszülést 5 napja érzek, ebből gondolom hogy közel a vérzés ideje.
Csináltam tegnap tesztet, az negatív lett.
Voltunk úgy együtt a párommal, hogy ha később volt a peteérés, akkor elvileg megfoganhatott a baba. Kérdésem az, hogy ilyen közel a vérzéshez, beàgyazódhat-e még a baba?
Remélem értitek,mire szeretnék kilyukadni. Előre is köszönöm a segítséget!
Ha megjon akkor se biztos h nincs gyerek.😊
Nem mindig megbizhato a teszt.
Kérlek írd meg az eredményt! Régóta 'ügyeskedtek', a pároddal igazoltan fogamzóképesek vagytok?
Korai még elszomorodni, egyszer úgy is szerencsésen találkozik az a hímivarsejt meg petesejt!😉😁
Sziasztok! Akkor sajnos nem lett baba. Egy év múlva fogant meg a kislányom, aki már lassan 8 hóbnapos :-)
A terhesség eleje nem volt könnyű, véreztem, rosszul voltam. De végül minden jól alakult és egy gyönyörű, egészséges babànk született. 5 évvel a testvére után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!